NuCLeuS adlı üyeden alıntı

Özgün içeriği Seo ile bağdaştırmak doğru değil. İnsanlar özgün içeriği sırf Seo için yazıyorlarsa burada amaç sadece çıkar sağlamak veya bir şeyler elde etmek içindir. Ben özgün içeriği, takipçilerim için yazıyorum. İnsanların yorum yazması ve üşenmeyip e-mail ile teşekkür etmeleri, doğru yolda olduğumu bana gösteriyor. Zaten internette yeteri kadar kopyala-yapıştır tarzında site/blog var.

Sizin bu yazdığınız yazıyı okuyan kişilerden eminim kopyala-yapıştıra yönelenler olacaktır. Seo'da bana katkı sağlamayacaksa o zaman neden özgün içerik üretmeyle uğraşayım diye düşüneceklerdir. Bu da internetteki çöp sitelerin artmasına neden olacaktır. Şahsen bu benim işime gelir. Çöp siteler artarsa benim sitemin/blogumun farkı ortaya çıkacaktır. Bu da bana daha fazla ziyaretçi/takipçi kazandırır.



Ben kopya içerikten bahsetmiyorum.Ben güncellikten ve bu güncelliiğin özgün olmasından bahsediyorum.Benim demek istediğim şu 10 sayfalık bire site oluşturun.10 sayfası özgün olsun.Sonra hiç yazı girmeyin.O site özgünü geçer.Bunu demek istedim.