80.000 Türk Lirası,aslında değerlendirilse milyonların yolunu açabilir.Peki nasıl bu parayı katlarız?
Gayet mantıklı güzel bir soru.Bence:
Eskişehir bir ögrenci şehri buradan yürüyelim.Kırtasiye,yeni dekerasyon şeklinde ders calışma kafeleri de gidebilir.Kırtasiye demode olur fakat ders calışma kafeleri gidebilir.Ki bölgenizde yoksa eğer şuan boşa vakit kaybedersin.Bir diğer konu eğitim üzerinden gitmek gerekirse yine birbirine uzantılı ilk başta ufak çaplı bir spor salonu gidebilir.Malum baya baya ögrenci var.Eğitim üzerinden verebileceğim son örnek:
Malum biz ögrenciler yemek konusunda sıkıntı çekiyoruz ve genelde pahalı fiyatlar bizi üzüyor.Eskişehirde sizi diğer restaronlardan ayıran özellik ve fiyat konusunda bir girişim de gidebilir.
Konuyu internete çekersek eğer:
Kripto para yatırımı ideal duruyor.Aynı zamanda hisse senedi yatırımları mantıklı.Bu konuda şahsi görüşüm yabancı borsalar(NASDAQ,Londra Borsası gibi)Sakın ben ne anlarım demeyin elinizdeki para ile güzel kazançlar yakalayabilirsiniz.Daha sonra bu 80.000 Türk Lirasını kaybedince eğer hayat şartlarınızı çok zorlamaz ise 8-10 adet aylık 500-800 arası gelirli siteleri satın alıp ilerleyebilirsiniz.Hangi birisiyle uğraşıcam derseniz eğer editörler tutabilirsiniz.Ekstra yanına bir kaç sosyal medya hesapları ile kısa sürede güzel yerlere gelebilir.Tabi bu yatırımlar sizin kafa yapınıza,ticaret aklınıza ve duygularınıza göre değişiklik gösterebilir.
ŞAHSİ GÖRÜŞÜM İLE YAPILMAMASI GEREKENLER :
Faiz,kira-ev yatırımı ve hızlı karar verilmesi.
Umarım azda olsa yardımcı olabilmişimdir.
Başarılar...