msa52 adlı üyeden alıntı

Bu işi gerçekten bilen birisi niye insanları doğru yola çekmek istesin ki. Daha iyi iş yapar rakipleri hatalı seo yapınca kendisi de daha çok kazanır :)




Rakiplerim hatalı seo yapmıyor hocam.Rakiplerim seo yaparken yapmadıklarını insanlara yapmış gibi gösterip Aslında çokta önemli olmayan şeyleri çok önemli gibi gösterip,şunu bunu yapmayın deyip kendilerinin yapması,insanları kandırıp yanlış yönlendirmeleri beni rahatsız etti vicdan olarak.Yani burda rakiplerimyanlış seo yapmıyor.İnsanlara yalan söyleyerek,insanları yanlış yönlendirip onların haklarına girerek kazanç sağlıyorlar.Bende bundan duydum rahatsızlığı dile getirdim.

Ek Olarak:

heymen adlı üyeden alıntı

peki hocam özgün ve ya özgün olmayan içerikte 100-150 kelime de bir anahtar kelime kullan anahtar kelime başlıkta bulunsun vs. yazılar mevcut. Peki bunların bi geçerliliği var mıdır?



Ben sitenize kopya içerik koyun demiyorum.Ben güncel olmayan bir sitenin güncellere göre daha iyi çıktığını savunuyorum.Sitene yazı girerkende tabiki başlıklara yazıya ve seo kriterlerine dikkat etmelisin.