-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba sevgili wmaraci konumu okuyup yardimci olmaya calisan arkadaslarıma simdiden teşekkürler. Dostlarım dun sitemi adsense ye yolladım ve bu sabah onay geldi ama bundan bi 5 6 saat sonra reklam sunumunuz kısıtlandı cozumunu bilmiyorum ama sebebi sanırım admob hesabimdan kaynaklanıyor cunki ikiside ayni mail bundan 3 4 ay once smm panelim icin webview mobil uygulama yaptırmıştım ama sanirim google playde yasak mıs bu ondan kaldirirldi ama soyle bi durum var uygulama benim hesabimda degildi bi yaptirdigim kisinin hesabindaydi reklam kodlari benim admobdan di ondan kaldirilinca benim admob hesabimi etkiledi ilk kisitlama oraya geldi bundan 1 ay oncemi ne oyle olması lazım simdide admobdaki bu olay adsenseye de sicradi suan ne mobilde reklam gosterebiliyorum nede mobilde lütfen yardımcı olun cok zor durumdayım
Görseller ve mail aşşağıda;
Mail:
Merhaba,
Google; reklamverenlerin, yayıncıların ve kullanıcıların hem sahtekarlıktan hem kötü reklam deneyimlerinden korunduğu bir reklam ekosistemi sağlamak için sıkı bir şekilde çalışır. Bu doğrultuda, yayıncıyı yakından tanımaya çalıştığımız ve trafik kalitesini değerlendirdiğimiz süre içinde bazı AdSense hesaplarının gösterebileceği reklam sayısı geçici olarak sınırlanabilir. Hesabınıza geçici bir reklam sunma sınırı uygulanmıştır.
Şimdi ne yapmalıyım?
AdSense Program politikalarına uymanız önemlidir. Trafiğinizi izlediğimiz süre boyunca bu sınırı otomatik olarak inceleyip güncelleyeceğiz. Maalesef bu işlemin ne kadar süreceğini belirtemiyoruz.
Hesabınızda geçersiz etkinlik veya başka sorunlar tespit edilirse hesabınızın daha fazla yaptırım işlemine tabi tutulabileceğini ya da kalıcı olarak devre dışı bırakılabileceğini unutmayın.
Bu süreçte hesabınıza erişmeye devam edebilir ve hesap düzeyindeki bu sorunla ilgili ayrıntıları Politika merkezinde bulabilirsiniz. Hesabınızın AdSense Program politikalarımıza uygun olması için gerekli önlemleri almanızı öneririz. Anlayışınız ve iş birliğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi
Gorseller:
Gorevcim.com ile Hemen Para Kazanmaya Başla
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Güncel lütfen yardım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçmiş olsun. Şu an bunun bir çözümü yok malesef bir çok kişi aynı problem ile karşı karşıya... Uyarı olarak yazılanları dikkatli yapıp beklemek gerek
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
hazar23 ciddenmi hocam ya onca emek var ya :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
hazar23 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Şu an bunun bir çözümü yok malesef bir çok kişi aynı problem ile karşı karşıya... Uyarı olarak yazılanları dikkatli yapıp beklemek gerek
Birde nereyi duzelticem bilmiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
hazar23 valla o kadar emegim gitti cok canım sıkkın suan
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
bilen varmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Aynı durumdan ben de muzdaribim. 18 Ekim'de Admob hesabıma sınır uygulandı ve uygulamalrımda reklam çok nadir gözüküyor. Admob'la iletişime geçmeye çalışıyorum, kimse cevap vermiyor. Umarım bir an önce hesabımı geri açarlar.
Düzenleme: Adsense hesabımda herhangi bir sorun yok.
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
I** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba *** da bir konuda görmüştüm 3 gün önce hiti kesin diye bende 2 sitemde hiti kestim bakım moduna aldım reklamlar geri geldi ama uyarı kalkmadı.