-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bir çok firma bu yıl ki, 11.11 indirimlerindeki satışlardan memnun değiller. Zira arka arkaya sms ler gelmekte bir çok firmadan. Satışların fazla yapılmaması nedenleri arasında bireylerin, ciddi olarak harcama gereksinimi duymaması.
Sizin fikirleriniz neler arkadaşlar. Ben kendimce bu yıl bugünkü indirimlerden her hangi bir alışveriş yapmadım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Sadece algi yonetimi . indirim filan yok . insanlarin beynine isliyorlar...
2 kişi bu mesajı beğendi.
alperi
alperperi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgiişlem
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aliexpress istemeyerek birkaç ürün aldım. Ülkemizde indirim işi hikaye oldu.
Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Geçen hafta 100 tl olan ürün bugün 129 TL
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Yazarlık/Editörlük
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Sürekli baktığım markalarda fiyatlar olduğundan daha yüksek gösteriliyor ve indirime girmiş gibi yapıyorlar. Sadece fiyatı yüksek gösterip sanki uyguna veriyorlarmış gibi yaptıklarından insanlar da artık gereksinim duymuyorlar bence. Şahsen bu sene hiç bisey almadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar tavsiyem black friday indirimini bekleyin zira domain ve host fiyatları global pazarda çok düşecek 0,99 cente domain reglenebilir o gün.
namecheap firmasını takip edin ve sanal kartınızı şimdiden ayarlayın
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Ekonomimiz çok iyi olmamasına rağmen millet çatır çutur alıyor. Minimalist yaşamak nedir Türk halkına öğretilsin. İndirim diye diye rızkımızı ayakkabı çanta telefona vermek mantıksız ve tamamen israf.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Hepsiburada'da biraz powerbank fiyatlarına baktım. Daha sonra Instagram'a geçtim. Story gezerken Trendyolun bir reklamını (Instagram sponsoru, herhangi bir sayfa veya fenomen değil) gördüm ve yukari kaydırarak reklamdaki ürünü inceledim. Birden kafama dank etti ve hemen diğer sekmeye geçip Hepsiburada'yi açtım. Xiaomi Versiyon 3 10.000 mAH Hepsiburada'da 100 TL iken Trendyol'da 150 TL. Şimdi bunların hangisine güvenesin. Trendyol bu sene iyi patladı zaten indirim konusunda, diğer firmalar da Trendyol'un yaptığının aynısını yaptı ama Trendyol abarttı olayı.
Kısacası yerli malı olan şirketlere bulaşmayın. Ne ürününe ne kampanyalarına. Şimdi burda beni vatan haini ilan edecek arkadaşlar boşuna yazmayın, size cevap dahi yazmayacağım. Yabancıların cadilar bayramı olsun kara cuma'si olsun manyak indirimleri oluyor. Bizimkiler de kampanya günü belirleyip aylar öncesinden reklama başlıyorlar ve daha fazla kazikliyorlar. Yok neymiş efendim Kara Cuma(Black Friday) İslam dinini kötülemek içinmiş. Her olaya bu zihniyetle bakılırsa sonra SÖZDE yerli olan bu firmalar da sizi yolmaya devam eder.
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri