SMMPANEL adlı üyeden alıntı

Bu işin tam olarak ne olduğunu merak ettim açıkcası

E-book u pazarlarken neyse satarken aylık 8000₺ kazanmak diye yapmayacaksınız herhalde işinizden bahsetmekten zarar gelmez rakip de olmuyor diyorsunuz

Aylık minimum 8000₺ kazanıyorsanız neden
e-book yapıp satma gereği duyuyorsunuz pek anlam veremedim

Ama şöyle bir örnek de var :
Amazon ile uğraşan Can Berk var oda yüksek rakamlar kazanıyor onunda 200-300$ arası Amazon eğitim seti var

İşin detaylarını tabii ki veremiyorum ama pazarlama odaklı bir iş, yani bir şey satmaya çalışıyorsunuz ama bu şey bir ürün değil. HİZMET olarak açıklanabilir.

Şöyle bir durum bu, ben ayda minimum 8000 kazanıyorum diye başka yatırım yapmasaydım saçma olurdu sanırım. Neden daha fazla kazanmıyım ki? ilk seferde 20 kişiye satıcam ama sonra ki süreçte bu artabilir ve güzel bir fiyattan limitli olarak satarsam bende "neden ek kazancım olmasın ki?" diye düşünmüyor değilim.

Dediğim gibi amacım "alın bu kitabı kesin kazanırsınız / bırakın işinizden istifa edin bu işi yapın" diye hayal satmak değil. Genelde yaptığım iş soruluyor ve çok anlam verilmiyor dışarıdan. Benim vadettiğim şey "bakın benim işim bu, böyle başladım, ben bunu bu şekilde yapıyorum, bu zamana kadar da böyle tecrübeler edindim, siz de bu şekilde yapabilirsiniz." diye anlatmak.