Makale ÖZGÜN olmuyormuş diye bir şey yok arkadaş. İsterse Google 1000 farklı algoritma yapar kime ne? Burada Google' u savunacak değilim. Optimizasyon dediğin emek ister, tanınmak ister.

Bir Film sitesine günde 5000 kişi girebilir normaldir ama aynı şeyi genel blogdan, kısma hitap eden sitelerden, bölge sitelerinden beklemek APTALCA olur...

Bana ziyaretçi lazım diyorsan oturacaksın en güncel konular neymiş, en güncel trendler neymiş onları araştıracak, sitende yer vereceksin. Eğer bazı siteler bu kadar değer alıyor ve ilgi görüyorsa emin ol siteleriyle İLGİLENDİKLERİ için oluyor.

Ben 5,5 yıldır SEO işi ile uğraşıyorum daha 1 defa kaynak belirtmeden yazı almadım, 3 senedir de kendim yazıyorum. Kaynak gösterenlere saygım sonsuz çünkü adam bir şeyleri PAYLAŞMAK DUYURMAK istiyor bu gayet normal.

Diğerleri için DMCA ya farklı kullanıcıdan lisans satın aldım ve içeriğimi çalanları önce uyarıyor, sonra DMCA tarafından şikayet ederek Google dizininden sildiriyorum. Emin de olun şu kadarcık yüreğim sızlamıyor.

Bu işi yapacaksanız helaliyle yapın, ALINTILARLA bir yere gelmeyi planlıyorsanız gidin hava güzel gezin dolaşın facede dolaşın, twitterde birine sarın CS atın ama emek çalarak bir yere gelmeye çalışmayın...

Ben şuan bir mimarlık firmasında çalışıyorum 400 sayfası var ve rahat 250 sayfasına içeriği BAŞTAN yazıyorum. O zaman ben "MALIM" boşuna uğraşıyorum ve siteme günde "3000" kişi giriyor + olarak günde "400" telefon rahat alıyoruz.

Bir atasözü der ki "Başkalarının ayak izinden yürürsen, ancak onun gittiği yere kadar gidersin"... Anlayana.

Bu arada makaleleri okudum da arkadaşlar SEOCULAR derken genelden bahsetmeyin.

En basit olarak soruyorum size. HANGİ ARKADAŞ SORU SORDU DA CEVAPSIZ GÖNDERDİM, İLGİLENMEDİM CEVAP VERMEDİM. Şöyle diyeyim hiç benden kötülük gören bir insan oldu mu?

Birazcık iyimser düşünün...