Mesut034 adlı üyeden alıntı

Aradığım sektör bu fakat ne tür bir uygulama olucak onda kesinleşemedik yani genellikle arkadaşlık uygulaması tutuyor Ama nasıl birşey Azar gibi görüntülü mü yoksa takipçili mi vs

Azar vs tarzi, kullanicilarin toplu kullanmasi gereken, topluluk olusmadigi takdirde butun paranizin cop olacagi isler, bir kaleden diger kaleye sut cekmeye benzer. 90 a da takabilirsin (takanlar cok oldu malum) ama takma ihtimalin nedir? cook dusuk. Bu tur topluluk projelerine o para yetmez, devede kulak kalir. Ha git amerikada yasa, oranin ekosisteminde bu ise basla, sansin cok daha buyuk ama o para da amerikada cabuk erir be kardesim.

Oyun veya Clenar Pro tarzi uygulamalar da cok zor. Cleaner pro biraz daha mantikli yine de. Herkes tarafinda kabul gorecek oyun uretme ihtimalin dusuk. Kazandigin kullanicilar bir sure sonra patir patir dokulecek. Kazanilmis kullanici diye bir sey olmayacak eger angry birds veya candy crush gibi bi sey tutturamazsan.

Gecmiste bu tur seyleri denedim, gordum, yanildim, ogrendim. O yuzden son sefer burada ilanini da gorebilecegin Browser projesini yaptim
https://wmaraci.com/forum/web-site-alisverisi/hazir-para-makinesi-602886.html
Gerisini oradan okuyabilirsin. Ilgilenebilecegini dusunup ozelden iletisim bilgilerimi atiyorum. Ticaret olup olmamasi cok onemli degil. Bildiklerimi paylasirim, katilirsin katilmazsin apayri mevzu.
Fakat bu browserla alakali olani biteni daha detayli ogrendiginde, fikrinin ve de hayatinin olumlu yonde degisecegine bahse girerim. (Guncellemeyi de yaptigin takdirde ki kolay bi is, bu projeden zarar etmen, orantisiz buyuyememen icin saglam becereksizlik gerekir.) bi goruselim, neden bu kadar emin konustugumu cok net anlayacaksin muhtemelen.