-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Dizüstü bilgisayarımı 2 senedir aralıksız kullanıyorum fakat hiç bakım, temizleme vb. işlem yaptırmadım. Fanın sesi bazen kulaklık takılıyken bile rahatsız etmeye başladı :) İstanbul içi elden teslim edip bakımını yaptırıp ram taktırabileceğim güvenilir ve kaliteli yer tavsiyesi rica ediyorum. Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
İnternet üzerinden araştırmanız sizin için daha iyi olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
El beceriniz var ise kendinizin yapmanızı tavsiye ediyorum. Ben kendi işimi kendim görüyorum kimseye güvenmediği için evde termal macunum falan da var diş fırçası ile güzelce temizliyorum her yerini RAM de skor boşta varsa yada eskini çıkarıp takabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bunu yapmak öyle zor bir şey değilki .Her internet cafe ve bilgisayarcı yapıyor gidin götürün yapsınlar forumdan aramaya gerek yok onlarda aynı şeyi yapacak yani öyle çok karmaşık bir sey değil hem bilgisayarcilar ve internet cafelerde temizleme makineleri var çünkü bunlar onların işi düzenli olarak yapıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci / Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fazla güvenmeni önermiyorum eğer bilgi sahibi değilsen, yine bilgi sahibi değilsen bir öğretici video açıp uygulamaya başlayabilirsin. İlle de ben bilgisayarcılara vericem dersen bütün ama bütün donanımların fotoğrafını çek, teslim aldıktan sonra da baktın yavaşlama var veya sistemden bir şeyler eksik git adamın yüzüne vur fotoğrafları.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sana tavsiyem kendin yapman. Ya da işlemi yaptıracaksan harddisk ram vb bir işaret koy öyle teslim et.
Ben 2. el 120 tlye aldığım laptobu komple söküp, anakart üzerinde sıcaktan dolayı yoğunlaşan lehim pastalarını tinerle yıkayıp termal macunları yenilemiştim. gayet iyi oldu ama 2. el arızalı olarak aldım ekran kartı çipseti yanık :D
youtube abone sitesi: https://vk.cc/9hnOk8
Kuş al Yumurta sat Ruble ÇEK: https://vk.cc/aC8QOD