Mecruh adlı üyeden alıntı

Bu konuda yazmadan edemeyeceğim, Seo konusunda gerçekten ilgilenen ve elinden geldiği kadar yardım yapan sadece Aydın abiyi gördüm, bana bir çok kez yardım etti, bıkmadan usanmadan sorularımı yanıtladı ve sayesinde şu an az çok bir şeyler biliyorum, ona ayrıca teşekkür ediyorum :)

Tüm yazılanları okudum, bazı kişiler sadece paraiçin yapıyor bu işi, bazıları ise gönüllü olarak, isteyenlere bu işe gönül verenlere bir şeyler katayım diyerek..
Ve bazı geliştirilen tezler de çok mantıklıca geliyor, Google karmaşıklık içinde yada bunu bize öyle gösteriyorlar..

Aynen dediğin gibi. Geçende sana attım mı bilmiyorum ama bu işi HELALİYLE yapan insanlara da rahat vermiyorlar emin ol. Bu dünyanın öbür dünyası da var...

Geçen sitemi kontrol ettiğimde +500 de yoktu sitem anahtar kelimelerimde. Kaan hocadan yardım istedim. Bana bir araştırma yaptı, ufak tefek şeyler söyledi uyguladım. 430 küsur dolaşıyordu. Ondan sonra kara haberi verdi bana "Hacklink".

SEO dan çok iyi anlayan biri yapar sadece böyle bir şeyi. S**s izle yok p****o izle gibi 4 farklı link çıkışı yapılmış siteme. Ve bu sitelerin hepsi ad***t site.

ile tam 7 siteye hacklink atmış. Temizledik şükürler olsun ama hâla var sıkıntı. Google display:none linkleri de görmüyor acaba başka nerede var çözemedim ki.

Böyle iş yapıp ta kendini "adam" sanan insanlar da var işte...

Siz siz olun bildiğiniz doğru yoldan ayrılmayın. Kopya içerik saçmalığı diye bir şey YOKTUR.

kişi bu mesajı beğendi.