En başında ek iş ve cevaplar arasında kazanma hırsından bahsetmişsiniz. Anladığım kadarıyla siz hayatınızda bir profil oluşturmak istiyorsunuz. Şu mesleği yapıyor ama boş durmamış bak bunu da yapmış bak şuralarda da yer almış yetmemiş kitap çıkarmış yetmemiş şu girişimlerde bulunmuş diye anılmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Bir alanda iyi olup bu alanla isminizi duyurmak gibi. Kitabı yazıp parasını kazanmak değil görmek istediğiniz bu da bir seçenek tabiki ama anladığım kadarıyla siz işinize ve gayret ettiklerinize rağbet arıyorsunuz. Fakat bu konuyu açarak bahsetmeniz biraz komik yargılara kapı açıyor. Twitter’da 20/30k takipçiyi geçen Çikita çıkartmaya başlıyor zaten gibi bir algı var ülkemizde. Sanal dünyadan devam edersek youtuber bir doktor var mesela adam doktor en az aylık geliri 12bin fakat youtubeta alanıyla ilgili içerik paylaşıyor ünlü ve a bilinen insanlarla görüşüyor Farklı içerikler sunarak insanın aklında kalıyor. Yine doktor örneği bir tane jinekolok var kadın hem doğum doktoru hem özel kliniği var vs kadın yine de instsgramda gergine düzenli alanıyla ve çok sorulan sorularla ilgili video çekiyor işiyle alakalı her şeyi cevaplıyor atılan yorumlara baksanız hocam Hagi hastane vs bizde gelelim size muayene olmak istiyoruz vs Dr kadın adını bir nevi markalaştırıp güven çekti ya da Amazon eğitim seti yapanlar.. örnek uzar gider bazı işler kazancından çok ne kazandıracağı önemlidir siz parayla birlikte yani benim anladığım kadarıyla prestij, güven ve nam kazanmak istiyorsunuz. Youtubeta Homeoffice işler yaparak para kazanmak aratması yaptığınızda çıkan videoların izlenmesine bakın ve içeriklere biri var mesela diyor ki yaparsan kazanırsın diyor bir iş anlatıyor demiyor ki bu iş sana çok uygun. Sizde bu örnekteki gibi bir şeyler yapmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Bence çok mantıklı bir alandan her yere hitap etmek işinizi duyurmak çok ideal artık bir meslek sahibi olmak eski de kaldı. Yapın tabi e book video eğitimi vb olabildiğince mesleğinizi her alanda her renkte icraa ediniz. Tabiki ücretsiz de yaparak birilerinin hayatına gerçekten dokunarak işinizin zekatını vermiş olursunuz. Kazancın zekatını demiyorum o başka işin zekatı başka bence yapım ulaşın ulaşabildiğiniz kadar insanlars eğer işiniz güvenilir bir sektörse