Mehmet Maşa adlı üyeden alıntı
Aylık sunucuya 750TL mi ödüyorsunuz? Ne kullanıyorsunuz, kaç yüz tane site barındırıyorsunuz da 750 TL ödüyorsunuz?https://contabo.com/?show=servers
En kral dedicated 700 TL ?
Ben 70€'luk 1 tane dedicated'a 200 Tane pinterest sitesi kuruyorum bana mı demiyor..
Öncelikle iş yapmayan, uzun zamandır hitlenmeyen sitelerinizden umudunuzu kesin ve silin.
750 TL'ye dedicated kullanıyorsunuzdur, 100-200 siteniz vardır .com desek ortalama 50TL'den sadece domain yenilemeniz 5-10K eder, bu giderlerinizi azaltın.
Her şey otomatik işlemiyorsa maximum 3 site öneriyorum, belli bir sektöre yönelin ve tüm ilginizi ona verin. Daldan dala atlayarak başarılı olmanız çok zor.
Söylediklerinde haklısın , ben yurt dışından 600 tl'ye sunucu kiralıyorum üstüne 30 hesaplı cpanel lisansını eklerseniz 750 civarına geliyor , 2 windows uzak masaüstüm 2 adet linux biri cpanel biri plesk vdsler var bir umuttur devam ediyorum bu aralar araştırmadayım nereden ne kazanılıyor kimler hangi alanlardan kazanıyor gibi konulara bakmaya çalışıyorum eskiden sürekli web site yapıp geliştirmekle uğraşıp zaman kaybettiğimi fark ettim artık şansımın gülmesini bekliyorum söylediklerin ve fikirin için teşekkür ederim iyi çalışmalar.