-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Hocam eğer bütün siteleriniz imzanızdaki siteler gibiyse zaten boşa uğraşıyorsunuz. Bir de dünyanın parasını veriyormuşsunuz sunucunuza. Site linklerinize tıkladım, instagramda bir tur gezdim ondan sonra açıldı siteler :) (İnternetimde sorun yok) Yani demek istediğiniz bu sitelere kimse girmez ne kadar kaliteli olurlarsa olsunlar, çünkü site açılışı çok yavaş
2 kişi bu mesajı beğendi.
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
FreeHuman
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İyi akşamlar. Yazı gerçekleri yeterince anlatmış lakin o adamlar evde bi halt becerememiş kendilerini büyük göstermek veyahut bir şeyler başarmış egosunu tatmin etmeye çalışanlar. Ayrıca şöyle bir grupta var; sallayıp sallayıp millete e-kitap "taktiklerimi satıyorum ayağı .:)" satmaya çalışanlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
HTML-CSS ve BOOTSTRAP-JQUERY,
PSD döküm,
Tema editleme.
Temayı responsive hale getirme.
TurkCraf
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İnternet Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben doğrularımla yaşayan bir insanım hiç bir zaman haksız yada yalanla bir şeyler elde etmeye çalışmadım bu kadar verdiğim gece gündüz çalışıp bir şeyler kazanabilirimin peşindeyim gerçekten çok aşırı zaman geçiriyorum bu işlerin peşinde son 1 aydır ufak tefek kazanmaya başladım sanada bir akıl vereyim en iyisini yapmaya çalışma hızlı basit ve ilgi çekici olsun kesinlikle kazandırır bu 17 yıllık bu alemde boşa zamanı geçirmiş bir adamın size verebileceği en güzel tavsiyedir.
Görselliğin önemi kesinlikle yok dediğim gibi , hız , sadelik , ilği çekici organik içerik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
çay ocağı işletmecisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Browland adlı üyeden alıntı
tam 1 yıldır burada insanlara pinterestte para olduğunu o alana yönelmeleri gerektiğini yazıyorum.
Artık yazmıyorum :) satıyorum.
İster girin ister girmeyin.
sadece 2 sitenin geliridir.
Artık kazandırmadığı için mi hocam?
Bilen söylemez, söyleyen bilmez.
TurkCraf
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İnternet Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 sidede tahminen yabancı içerikli site benim son zamanlarda bir çalışmam var son 1 aydır güzel gidiyor diye düşünüyorum sen ne zamanır yapıyorsun bilmiyorum bana ne kadar süredir yaptıgını nasıl gelişmeler yaşadıgını yazarmısın buradan yada özelde olabilir.