Söylediklerinde haklısın , ben yurt dışından 600 tl'ye sunucu kiralıyorum üstüne 30 hesaplı cpanel lisansını eklerseniz 750 civarına geliyor , 2 windows uzak masaüstüm 2 adet linux biri cpanel biri plesk vdsler var bir umuttur devam ediyorum bu aralar araştırmadayım nereden ne kazanılıyor kimler hangi alanlardan kazanıyor gibi konulara bakmaya çalışıyorum eskiden sürekli web site yapıp geliştirmekle uğraşıp zaman kaybettiğimi fark ettim artık şansımın gülmesini bekliyorum söylediklerin ve fikirin için teşekkür ederim iyi çalışmalar.
200 TL 3 yılda kazanmış isen öncelikle tüm sitelerine veda et. Sil gitsin ha silmem diyorsan aylık 40 TL ye en kral vds yi kiralırsın onlar sunucuda kalır backlink ağın için lazım olur ileride.
Aylık 750 TL verilmez cpanel miş vps miş ıvırı zıvırı.
bak kırmızı ile işaretlediklerim pinterest ödemeleri idi. Sonrasında siteler gümledi. Yani o iş sağlam demek bana göre %35 şans işi artık yeni girecekler, bir bir banlanıyor hesaplar veya shadow ban yemekte.
http://prntscr.com/pxwsf2
Tavsiyem eğer pinterest işi bana göre değil diyorsan, tek bir site ile ilerle. Gelirin kesinlikle adsense olsun. Bir de ziyaretci gözü ile bak insanlar ne arıyor internette ona göre yol haritası çıkar.