25 TL yayınlarım hocam , webview kalkıyor diye bir durumda yok yalan yanlış bilgilendirme olmasın yıllardır webview yapıp yüklüyorum.
Kurullara uygun olduğu sürece apk apkdır webview veya native diye ayrılmaz..
Gizlilik politikası oluşturup tek sayfalık bir liste yaparsanız 5,10 maddelik hiçbir sıkıntı olmuyor.
misal gizlilik.php dosyası kurup içine 5,10 madde yazarsanız uygulamanız ile alakalı hiçbir sıkıntı olmaz..
Webview google playden kalkıyor diye bir haber çıkmadı böyle bir şey yayınlanmadığı sürece kulaktan dolma sözlere inanmayın derim..
Konu Linkim : https://wmaraci.com/forum/mobil-hizmetler/webview-uygulamalariniz-yapilir-google-playde-uygulamalariniz-yayinlanir-592481.html
NOT OLARAK
Google webviewleri kaldırmıyor veya silmiyor. 5₺'ye webview yapılmaya başlandıktan sonra ihtiyacı olmayan kullanıcıya zorla native uygulama satmak için birkaç geliştiricinin(bazı forumlarda) uydurduğu gerçekle alakası olmayan bir söylentidir. Dayanak noktası olarak da apple storenin webview uygulamaları kabul etmemesini gösterip bak bunlar yapıyor google da yapacak diyorlar.
İos webview uygulamalar fonksiyon yetersizliğinden dolayı reddedilir. Hali hazırda ios kodlayan geliştiriciler çeşitli fonksiyonlar ekleyip uygulamayı zaten yayınlatıyor. Google ise herhangi bir fonksiyona bakmadan her türlü uygulamayı kabul ediyor. Henüz yetersiz fonksiyondan reddedilen uygulama ne gördüm ne duydum. Kaldı ki böyle bir şey gelse bile uygulamalarınız uyumlu bir güncelleme gönderilene kadar yayından kaldırılır. Silinmez.