Hayali bir kalem.. Farklı.. Heyecanlı.. Aşkla sarılmış bir kalem..
"Sevginin en güzel haline tanık olmanız için uğraşan hayali kalemin Gece Yıldızı; sonbaharın ekiminde dünyaya geldi. Küçük yaşlarında editörlük mesleğiyle tanıştı. O zamandan beri edebiyata çok ayrı bir ilgi gösterdi ve kendini sürekli geliştirdi. Durmadan yazan, çizen ve okuyan Gece Yıldızı bazen enstrüman çalar ve gerektikçe konuşur.
Ufuk Çizgisi ise; sonbaharın eylülünde dünyaya merhaba dedi. Küçük yaşlarda başlayan bilgisayar aşkı sayesinde web kodlama ve tasarımı hakkında kendini geliştirmeye devam ediyor. Blog’u çok seviyor. Hatta insanı rahatlatan bir araç-gereç olarak bakıyor bloga.. Hayatı olduğu gibi yaşamaya değilde, nasıl yaşanılması gerektiğinin formülünü arıyor son zamanlarda. Mutluluğun formülünü buldu, ve şuan çok mutlu..
Gece Yıldızı’nın da Ufuk Çizgisi’nin de gerçekleştirmek istedikleri hayalleri var. Zaten hayalsiz bir dünya yarım kalırdı. Hayalleriyle başladıkları bu yolda yalnız kalmamayı dilediler ve bu blogu açmaya karar verdiler. Onları yalnız bırakmamanız dileğiyle.. "
Hayali Kalem - Düşüncelerin Kaleme Döküldüğü An..
- Daha önceden bu tür bir proje yapıldı mı bilemiyorum ama, projemi sizlerle paylaşıyorum. Ben Ufuk Çizgisi ve eşim Gece Yıldızı.. Farklı tarzda bir blog yazmayı planladık ve bu hayalimizi gerçekleştirdik. 1 ay öncesine kadar tasarımını ve genel düzenlemesini yaptık.
- Aslında tanıtma planımız yoktu ama arkadaşlarımızın önerisiyle bu tür bir girişimde daha bulunduk. :)
- Amacımız kesinlikle ziyaretçi trafiği olmamakla birlikte, sadece bizi takip eden bir kesimin olması yeterli. Bunu buradan duyurmak isterim.
Fikirleriniz Önemli: Bu projemizde şuana kadar bir desteğe ihtiyaç duymadık ancak fikir konusunda desteğe ihtiyacımız var şuan.
Sitenin görünümü ve içeriği hakkında yorum yaparsanız memnun olurum, saygılarımla..