-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende alabilirmiyim
Tok olan cümle cihanı tok sanır. Aç olan da alemde ekmek yok sanır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yorumları okudum herkes "eline sağlık" veya "emeğine sağlık" gibi sözler yazmış kimse bunun emek hırsızlığı olduğunu yazmamış. Bir başkasından makale çalanların emeği olabilir mi? Bu kadar kolaycı olmayın kopyalayarak bir yere gelen insan yok. Emek vermeyeceksiniz site açmayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
alabilir miyim merak ettim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende merak ettim, hala aktif midir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Öncelikle ilk boş gününüzde 1 adet makale yazmayı deneyin sonra hala anlayamazsınız söz veriyorum ben daha sade şekilde açıklayacağım
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
33, (%94)
Makale yazmak için Türkçenin olması yeterli zaten. Al karşına hazır yazılmış bir makale onu kendi anlatımına çevir, bu mu emek oluyor yani ? Şu yorumu yapacağına bir makale programını deneyi ver de ortaya ne kadar anlamsız bir şey çıktığını gör sonra emek hırsızlığından bahset. Makale yazıyorsun da sanki konuyu en ince ayrıntısına kadar araştırıp kendi sıfırdan makaleni yazıyorsun. Geçin bu işleri sen napıyorsan yap, millete karışma makalenin içine resim eklemeye kalksan milletin resmini editleyeceksin o emek hırsızlığı olmuyor mu ? çok zoruna gidiyorsa bu programlar ücretsiz kullanabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
"Al karşına hazır yazılmış bir makale onu kendi anlatımına çevir" benim için bu yeterli oldu. Makale yazmanın nasıl bir araştırma sürecinde geçtiğini bilmeyebilirsin ancak başın sıkışınca Google aradığın bilgiyi okurken bir kez daha düşün kimler emek verip doğru bilgileri bir araya getirdi.
Sendeki kafa yapısına göre hareket edersek bu programın lisansını kıracak bir yöntem bulup ücretsiz kullanmak ta oldukça normal bir durum olsa gerek.
Her üniversitenin tez yazmayı zorunluluk hale getirmesi ve ortaokul ile lisede de sıkça +1000 kelime makale ödevleri verilmesi gerekiyor. Yoksa "Emek" sözü HIRSIZ ların ağzına düşer olacak.