selcuksofta adlı üyeden alıntı

Ben fikrimi yazayım, pin to pin vs gibi şeyleri bilmem :) illegal hiç bir işe hayatta girmem. Bu sebeple diyeceğim şu 4-5 tane pinterest hesabım var ASLA ve ASLA kapanmadı ve 60.000 aylık görüntülenme var. Çünkü sadece sitemde yazdığım yazıları paylaşıyorum çıkıyorum. Takipçi kasayım vs diye hiç uğraşmıyorum ama 4 K takipçi birikmiş. Yani sosyal medyada bence çok kasmayın twitter fenomeniyim 500 hesabım vardı :) şu an 10-20 arası kaldı. yani hepsi çöp oldu. Ama kalan hesaplarım 47.000 - 50.000 takipçili hesaplar ve hepsi translator hesap. Ancak hiç bir decke e panele koymadım koymam da. elle girip tek tek twitliyorum. Sorunuzun cevabıda : manuel kullanırsanız sizi yarı yolda bırakmaz. iyi forumlar.

Hocam ben de manuel girdim bütün pinlerimi. Photoshop ile özel olarak yaptım fontu vesaire özel kullandım hep. Sadece ilk başlarda biraz takip isteği yolladığım oldu. Onun haricinde pinlere # leri biraz fazla girdim ama onuda bilmiyordum sorun yaratacağını. Tamam ben bilmeden de olsa bir hata yapmış olabilirim ama bunun cezası kesip atmak mıdır? Uyarı yap, hala hatayı tekrar ediyorsam kapat hesabımı ama uyarı da yok direk ban! Böyle olmamalıydı.