xNo1 adlı üyeden alıntı

Millete hırsız sıfatını yakıştıracağına önce kendini sorgula, sitende bulunan 3-5 görsel harici hepsi bir yerlerden çalınmış burada ki HIRSIZ sıfatını kendine yakıştırdığını farz ediyorum. Makale yazmakla olmuyor sadece emek, burada ki insanlar başkasının makalesini spinledi diye hırsız oluyorsa, sen onlardan bin betersin. Hakkı savunuyorsan bir foto deyip es geçmeyecen oda bir başkasının emeği.

Kullandığın tüm programları lisanslı mı alıyorsun da laf ebeliği yapıyorsun ?

Ve evet cevabı kendin vermişsin zaten bugün emekten bahseden herkes hırsız rolündedir. Öyle büyük harflerle hırsız yazarak, bazı şeyleri ima ederek bir sonuca varamazsın.

Arkadaşımız EMEK harcamış ve ücretsiz bir program geliştirmiş, bunu sorgulamak ne sana düşer, nede bir başkasına anladın mı ? Varsa sana yanlış gelen bir şey kullanmazsın ve kendi yolundan ilerlersin milletin nasıl bir yol izlediği seni hiç ilgilendirmez okey ?


Forumda üyelik açmakla teknoloji bilgini beslediğini sanıyorum. Aksi halde fotoğraflarda telif hakkı olan ve olmayan diye bir ayrım olduğunu bilirdin. Ancak kızmıyorum sonuçta bilgisizlik ayıp değil.

Sitemi incelerken acaba makalelerin bir örneğini daha Google da bulabildin mi? Programı yapan zaman harcıyor diye adı emek oluyor da biz her makale için saatlerimizi harcağıdımız da mı enayi oluyoruz.

Çok net biz araştırıp yazıyoruz eğer kopyalayıp yazıyorsa siz de yapın neden benim sitemin adını ve makalelerini kullanmayı hak olarak görüyorsunuz? Aklınız almakta zorlanıyor ancak benim sitem beni makalem, sen bu programı kullanıp benim makale mi bana sormadan nasıl kopyalarsın?

Bir yanlış görüyorsam söyler sonuna kadar engel olmaya çalışırım sizin gibi sessiz olup durmam. Ayrıca sizin lafınıza göre benim mesajımı sevmediyseniz cevap vermeyin konu sahibi bile cevap vermiyorken siz ne hakla Hırsızlığı savunuyorsunuz?