-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Banka
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba sosyalmedyamarketim üzerinden paket aldım hemen takipçi göndermeli fakat 2 saat oldu daha bişey olmadı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Banka
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba sosyalmedyamarketim üzerinden paket aldım hemen takipçi göndermeli fakat 2 saat oldu daha bişey olmadı hem site üzerinden hem buradan yazıyorım dönmüyorsunuz şikayet açacağım
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Sosyal Medya & PTC Expert
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
1. olarak site üzerinizden mesajı gördüm fakat anlık olarak cevap vermem mümkün değil, çünkü sizden önce de yazanlar oluyor illaki.
2. Bu takipçi, beğeni, izlenme her neyse tüm sistemler belli bir sırayla çalışır. Sizden önce gelen sipariş varsa onu önce alır ve sırası ile size gelir.
3. Evet şikayet konunuzda da belirttiğim gibi takipçilerde instagram güncellemesinden dolayı sorun var. Benden önce davranıp sorunu farketmişsiniz, ilk size denk gelmiş.
4. olarak ta site sözleşmesinde ücret iade edilmeyeceği yazıyor. Ama ben size site sahibi olarak parayı IBAN 'ınıza atıcam. Bana bi IBAN atın yeterli.
Bende haksız olsam hakkımı ararım, ama bir bankaya bile şikayet dilekçesi verince en az 1 hafta bekletiyor.
İyi günler dilerim.
Ultibil
Gelişmiş Web Yazılımları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
50 liraya takipçimi olur civkini çıkardınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Sosyal Medya & PTC Expert
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Piyasa serbest ki siz sadece 50 TL olana odaklanmışsınız. Diğer servislere de göz gezdirebilirsiniz.