Bende maalesef günde bir reklam için 8-9 kere revize yaptığımı hatırlıyorum. Üstelik 2 yıl içinde 200k reklam ücreti çıktığımız halde düzenli olarak aynı sorun mevcut. Dediğiniz gibi destek hattına yazıp belirtiyorsunuz o şekilde inceleyip tekrar yayına alıyorlar.
Bazen kabul edilen reklamı kapatıp tekrar açtığımda bile reklamın kabul edilmediğini gördüm.
Sektörüm üzerinden gitmem gerekirse modeller üzerinde bir çalışma yapıyoruz o yüzden çok fazla vücut belli olmaması gerekiyor, yazı çok net ve açık olmaması gerekiyor ve açıklama kısımlarında aldatıcı ve kesinliği belli olmayan içeriklerden dolayı da reklam kabul edilmiyormuş.
Bunların altını çizerek söylüyorum çünkü bu şekilde reklam yapıp aynı şekilde destek üzerinden yazınca ve reklam geçmişinize bakıp onaylama imkanları var. En kötü reklam destek kısmında ulaşacağınız bir arkadaş ile bu sorunu çözebiliyorlar.
Sonuç itibariyle sosyal medyayı doğru kullanan ve bilen bir kullanıcı ancak belirli yerde kendini güvenliğe alabilir diğer türlü gerçekten bilmeyen biri için işler zorlaşabilir bu durumu değerlendiren fırsat bilen **************lar hat safhada..