-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bana daha önce yardımcı olmuştunuz ama pek işe yaramamıştı. Bir sorum daha var, sitede herhangi bir güvenlik problemi var mı ve neden organik hit artmıyor sizce?
Yazilimaktif.com
https://www.yazilimaktif.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Seo ve Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Size o zaman da içeriklerinizin kalitesiz ve kısa olduğunu söylemiştim. Ben iç optimizasyon ayarlarını yapmıştım. İçerikler ne kadar kaliteli ve birbirine bağlantılı olursa Google üzerinde çıkma şansı o kadar yükselir. Organik hit artmak çünkü yazdığınız makaleler kimse tarafından aranmayan konular. İddialı olduğunuz başlıklarda bi rakiplerinize bakın. Örneğin ticaret sitesi nasıl kurulur'a. Bi rakiplerinize bakın bir de kendi yazdığınız içeriğe.
https://senturkoguzhan.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Backlinkler önemini yitirmedi ama şekil değiştirdi diyebiliriz. Yani Eskiden haber sitesinden ve buna benzer sitelerden bir back link alındığında sonuca ulaşılabiliniyordu bunun yerini Alanınızla alakalı alanlardan back link almak yerini aldı. Sektörünüz neredeyse sizin müşterileriniz nerede ise oralardan back link almanız sektörünüz ile alakalı kullanıcıları sitenize çekip kaliteli içerikleriniz ile vakit geçirmesini sağlamanız sizin için daha faydalı olacaktır ve Google bunu fark edip sizi üst sıralara taşıması kolay olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Uğur ÖKSÜZOĞLU İle Profesyonel Seo Taktikleriyle Büyük Kitlelere Ulaşabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bütün sitenizin alt sayfaları değil ama sizin için önemli olan bir kaç sayfanın linklerini ekleyebilirsiniz. Kullanıcıların dikkatini çekip sayfa sonunda o sayfalara girip içerikleri inceler mi? Footer alanına eklerken bunlara dikkat edebilirsiniz.
Uğur ÖKSÜZOĞLU İle Profesyonel Seo Taktikleriyle Büyük Kitlelere Ulaşabilirsiniz.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
uguroksuzoglu adlı üyeden alıntı
Bütün sitenizin alt sayfaları değil ama sizin için önemli olan bir kaç sayfanın linklerini ekleyebilirsiniz. Kullanıcıların dikkatini çekip sayfa sonunda o sayfalara girip içerikleri inceler mi? Footer alanına eklerken bunlara dikkat edebilirsiniz.
Footer linkler artık doğrudan ücretli olarak algılanabiliyor. Hatta Ahrefs, Semrush, Majestic gibi araçlar doğrudan paralı link olarak işaretliyor.
Yani faydadan çok zarar getirecek bir link çeşidi footer.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seo araçlarının değil Google nasıl algıladığına bakmak lazım , Eklenen linkler kullanıcıya fayda sağlıyorsa Google için sorun olmayacaktır. Fayda sağlayıp sağlamadığıda eklenen sayfalar tıklanıyor mu ? evetse Fayda sağlıyor demektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
footer backlink mi? tanıtım yazısı mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlgili Alanlardan Tanıtım Yazısı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam makalenin adı bolu güvenlik sistemleri mi yoksa güvenlik sistemleri bolu mu olsa iyi olur?