Oğulcan hocam gayet şık bir tasarım olmuş Sol tarafyaki son yazılar son yorumlar felan açılır kapanır şekilde jquery ile yazılır yada ( tab menu ) ile yazılırsa çok hoş olur.
Yalnız oğulcan hocma bir önerim var. Blog yazıları neredeyse tüm temalarda bu şekilde yalşaşık 200px - 400px boyutlarında yapılıyor. Post kısmını daha farklı birşeyler yapabilirsin. Mesele chipteki gibi ufak kutular yapabilrsin şu anki tek blog yazısı kısmına 2 yada 3 tane sığdırabilirsin Yada trend web pprtal temasındaki birşeyler yapabilirsin. abi sana kalmış bunlar ben fikrimi söyledim :)
Bİrde post altlarındaki yazılar biraz büyük olmuş gibi
wordpress isminden daha uzun bir kategori isminde yer sıkıntısı cıkacaktır
Yalnız oğulcan hocma bir önerim var. Blog yazıları neredeyse tüm temalarda bu şekilde yalşaşık 200px - 400px boyutlarında yapılıyor. Post kısmını daha farklı birşeyler yapabilirsin. Mesele chipteki gibi ufak kutular yapabilrsin şu anki tek blog yazısı kısmına 2 yada 3 tane sığdırabilirsin Yada trend web pprtal temasındaki birşeyler yapabilirsin. abi sana kalmış bunlar ben fikrimi söyledim :)
Bİrde post altlarındaki yazılar biraz büyük olmuş gibi
wordpress isminden daha uzun bir kategori isminde yer sıkıntısı cıkacaktır
İlk düz tasarım olarak düşündüm bunu. temel gibi yani. Üstüne düşüncelerinizi inceleyerek birşeyler çıkaracağım. Sanıyorum ki döküm yapıldığında font sorunu çözülür. Fakat ben bunu güncellerken font boyutunu düzelteceğim :)
Ayrıca düşüncem 'WORDPRESS' ismi uzar ve mesela 'İNTERNET ÜZERİNDEN VİDEOLAR'a dönerse diğer sekmelerin sağa doğru uzamasıdır. Yani sabitleme olmasını düşünmedim hiç :)