Arkadaşlar konuyu Google Ads eğitimimi de tamamladığım için güncelliyorum. Hem google ads hemde seo eğitimimi sadece 28 tl ye aşağıdaki link ile alabilirsiniz. Sadece 5 gün geçerli. Konunun güncel kalması için ve ihtiyaç duyanların yararlanabilmesi için herkesten bir yorum rica ederim.
Bir önceki eğitimimde buradan çok arkadaşım eğitimime dahil oldu. Bunun için hepsine teşekkür ediyorum.

Kimler bu eğitime katılmalı;

• SEO uzmanı olarak çalışmak isteyenler,

• Freelancer SEO Danışmanları,

• Freelancer Google Reklam Danışmanları,

• Web Sitesi Sahipleri

WM Aracına Özel İndirim Kodu ile
Eğitime katılmak için tıklayın; http://bit.ly/ads-seo-indirim

Kişisel web sitem: https://sedatakdemir.com/dijital-pazarlama-egitimi/

admin adlı üyeden alıntı

Sedat'ın SEO konusundaki bilgisine fazlasıyla güveniyorum. Bu konuda Türkiye'deki sayılı insanlardan. Bu kursu da SEO konusunda gerçek ve faydalı bilgiler öğrenmek isteyen arkadaşlarımıza şiddetle tavsiye ederim.

nuriavci adlı üyeden alıntı

Forumdan görerek kursu satın aldım, iyi ki de almışım :) Birkaç noktada yeni bilgiler edindim, farklı bakış açıları gördüm. 10 civarı kurs satın almıştım udemy de. İlk defa kurs sonunda yorumumu eğitimin altına da ekledim. Ben genel hatlarıyla yararlı buldum. Başarılar dilerim.

Kazananne adlı üyeden alıntı

Sedat Hocamız ile buradan görüştükten sonra dersini satın aldım. İlk sayfalarda yazılmış olan 'bu bilgiler google'da var zaten' görüşüne katılıyorum, ancak şu şekilde; bilgi google'da var ve Sedat hocamız google'daki bilgileri edinmek isteyen kullanıcılara sizin siteleriniz ile ilk sayfalarda deneyim sundurabilmek için güzel bir köprü olmuş, bu bir emektir emeğe saygı duymak gerek 25 TL'ye bugün matematik dersi alacak olsanız 15 dakika alabilirsiniz. Kaldı ki, verilen bilgiler, o 5 saatlik eğitim ciddi anlamda; kod, on page, off page olarak neleri eksik yapabildiğinizi, neleri iyi yapabildiğinizi cevaplamanızı sağlıyor. Bunları yaparken de sorduğunuz her soruya, daha google'a girmeden yanıt veren bir hocanız var. Şanslı hissedenler klübü :)

WhaleTheme adlı üyeden alıntı

Merhaba, eğitiminizi geçen haftalarda aldık gerçekten yararlı bilgiler bulunmaktadır. Emekleriniz için teşekkür ederiz.

Yakut adlı üyeden alıntı

Satın aldım hayırlı olsun :)

Fearlessleon adlı üyeden alıntı

Satın aldım, en yakın zamanda başlıyorum izlemeye. Emeğinize sağlık.

emrealtlr adlı üyeden alıntı

Satın Aldım Hocam, hadi hayırlısı olsun inşallah.

justorcun adlı üyeden alıntı

Önizlemeleri izledikten sonra eğitimi satın aldım. Tamamen bitirdikten sonra da yorumumu paylaşacağım. Şimdiye kadar izlediklerime dayanarak ikilemde kalan arkadaşlara almalarını tavsiye ederim.