Finansal bilgilerden çok rahat kişiye ulaşılabiliyor. Özellikle piyasadaki bütün popüler cloud firmaları kimseyle papaz olmamak için anında bütün secelenizi verir.
CloudFlare WARP ücretli sürümü ve desktop üzerinde kullanılan versiyonu(kapalı alpha) bir ara denedim. Network trafiğini komple logladıkları ve siber güvenlik amaçlı kullandıklarını zaten biliyordum.
Ücretli olanda hız ve ping düşük özellikle ping 15 msi rahat görüyor. Istanbul üzerinden route edildiği için gayette stabil(Lakin ************* en son yaşanan ddosdan dolayı yönlendirmelerin içine sıçtı şuan 67 ms altına düştüğü yok)
CloudFlare WARP ücretli sürümü ve desktop üzerinde kullanılan versiyonu(kapalı alpha) bir ara denedim. Network trafiğini komple logladıkları ve siber güvenlik amaçlı kullandıklarını zaten biliyordum.
Ücretli olanda hız ve ping düşük özellikle ping 15 msi rahat görüyor. Istanbul üzerinden route edildiği için gayette stabil(Lakin ************* en son yaşanan ddosdan dolayı yönlendirmelerin içine sıçtı şuan 67 ms altına düştüğü yok)
Warp IOS ücretsiz sürümü ile sürekli kesinti yaşıyordum. Hız yerlerde sürünse bile bağlantı kopmalarının olmaması benim için yeterliyi.
Sırf Cloudflare'a olan saygımdan dolayı dün "bir de 9.90'a ücretli sürümünü deneyeyim" dedim. Demez olsaydım pek bir fark yaratmadı yine kopmalar devam ediyor.
Kim bilir belki de ISP ve lokasyon kaynaklıdır. (Superonline)