Site Adresi: pm ile sadece ciddi kisilere
İstenilen Fiyat: 30.000 TL (rezeve fiyat 50.000 TL, rezerve fiyatin altina satip satmama opsiyonumu sakli tutuyorum)
Sitenin Aylık Getirisi: Gunluk 50-120 TL arasinda degisiyor. Su an 16:10 itibari ile 80 TL
Sitenin Kategorisi: Webmaster kitleye hitap eden bir site
Günlük Tekil Hit Sayısı: 1200
Site Analiz Bilgileri:
Satışa Hosting Dahilmi?: hayir ama 1 ay 2 ay idare edilir sorun yk
Banlı Olduğu Sponsor: hayir
Banlı Olduğu Arama Motoru: hayir
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Wordpress
Özel Notlar:
Arkadaslar selam herkese. Diger konularimdan da anlasilacagi uzere yogun bir finans arayisi icindeyim ve hic satmak istemedigim sitelerimi, uygulamalarimi malesef satisa cikartiyorum.
Satisi yapilan site ile ilgili bilmeniz gereken su. Adsense den iki defa ayri onay aldi. (Bir defasinda daha erken diye kaldirmistim). Ara ara telif bildirimleri gelir (2 haftada 1), geldiginde icerik kaldirma ve yeni url ile yayinladiginiz surece problem olmuyor. En azindan 6 aydir olmadi ve benzer sitelerde de adsense problemi yok.

Site cok hizli yukseliste. Sebebi ise cok detayli seo calismasi yapiyor olmam. Her gun devamli manuel icerik giriliyor iki kisi tarafindan.
1 ay once gunluk 300 olan hit su an 1200 civarlarinda. Icerik arttikca hit de gelirler de hizli bir sekilde artiyor. amaci 2 aya kadar gunluk minimum 20.000 tekil ziyaretciye ulasmakdi, zira hangi icerigi koyarsam koyayim aninda ilk sayfada yer buluyorum.
30 bin - 50 bin arasi istememin sebebi, gunluk gelirin 1 veya 2 aya kalmaz rahatlikla 500TL ye yukselecek olmasi
inanin bu fiyatlara degil 500.000 TL ye bile satmaya niyetim yok normal sartlarda. Benim icin kritik son 2 gun. Bayagi bir acelem var. Duruma gore hayati kararlar alacagim kendi adima. Bu esnada satilmaz ise teklif ne olursa olsun satilik degildir.