Mertcan adlı üyeden alıntı

Ne oluyorsa politikaları okumadığımız için oluyor.

Google kopya içerik konusunda gayet net, önce politikaları sonra bu sayfayı okuyabilirsiniz: https://support.google.com/webmasters/answer/35769

Kopya içerik yüzünden hesabınız kapatılabilir, reklam gösterimi dondurulabilir, politika merkezinden uyarıp içeriği kaldırmanızı isteyebilir.

Spam yapıp kazanç elde eden yok mu? Elbette var, bizzat benim sitemi kopyalayıp benimle yarışan adam var. Bir kez şikayet etmem yetiyor, 1 ay içinde benden çaldıklarıyla beraber sıralamadan yok oluyor.

10 tane veya 50 tane hesabınız olması bir şeyi değiştirmez, belki benim 1 hesabım sizin 50 hesabınıza bedeldir.

Haber siteleri neden aktif o zaman ? Ve direk politika ihlali olan zorla reklama tıklattıran hile sitesi o kadar şikayet edilmesine rağmen ? O politikalar reklam verenlere güven vermek için veriliyor. Hiç bir site banlanmıyor veya googleden silinmiyor demiyorum. Onlar da biz bu konuda titiziz deyip reklam verenlere güven vermek için banlanıyor. Çektiğim içeriklerle yürümeyeceğim zaten. Adsense almak için kullanıyorum.