Merhaba dostlar . Güneş Enerjisini ile inverter kullanarak 220 v alip bununlada Masaüstü Bilgisayar Çalıştırdık.
Videoyu begendiyseniz Abone olup Desteklerinizi esirgemeyin :)
Genelde Yenilenebilir enerji kaynaklari ile ilgili video yapmaya özen gosteriyorum.
Sormak istediğiniz her soruya yardımcı olmaya çalışırım.
Bu sistemi profesyonel ve güvenilir bir şekilde kutulayip herkesin kullanabileceği bir sistem yaparsanız ticaretini yapabilirsiniz mesela ilk müşteriniz ben olurum. Bu sistemle ilgili bir ARGE yapınız, bence çok satar.
Bu sistemi profesyonel ve güvenilir bir şekilde kutulayip herkesin kullanabileceği bir sistem yaparsanız ticaretini yapabilirsiniz mesela ilk müşteriniz ben olurum. Bu sistemle ilgili bir ARGE yapınız, bence çok satar.
Gerçekten Hazır Olarak isteyen Çok oluyor ama Üretici ile Görüştüm. Adam Hiç Yaklaşmıyor. Daha Çok Büyük Lokmalar Peşindeler. Stok yapabilmek için Biraz Bütçe Biriktirme Peşindeyim. Tavsiyenize Teşekkür Ederim
500 tl yi geçmemektedir.
Kurulum Nasıl oluyor diyen arkadaşlarada bir video çektim
Kurmak isterseniz yardımcı olurum
Hocam elinize sağlık size bir sorum olacak ben evime kurdurmak istedim. Bana 20-25 bin arası fiyat çıkardılar.Evimde buzdolabı+tv+aydınlatma+2 klimam için sistem bilgilerini verebilirseniz dışardan kendi imkanlarımla alıp sizinle beraber sistemi kurmak isterim.