sabaha kadar dönüş yapmazsa öğlen bildireceğim adliyeye. Haklısınız. Frankresh
Arkadaş istanbuldayım diyince girişte az sonra yaşayacağım sorunu yaşamaması için HMA'nın istanbul konumuna bağlanıp giriş yapmayı denedim hesaba. Şüpheli hareket diyip hesabı doga attı. Mesajlarıma bakmıyor dediği sıralarda hesabı kurtarmaya çalışıyordum. 50 lira için kimse kan emicilik yapmaz ve ayrıca ************** değilim yok bundan 50 yok şundan 50 keyfe keder bir durum yok ortada illa ki adliye hukuk diyorsanız parayı teslim aldıktan sonra işleminizi kasıtsız olarak gerçekleştiremediğim için 14 gün para iadesi hakkım vardır ki bu şu anlama gelmiyor sizi 14 gün bekleteceğim.. birkaç gün verirseniz olduğu gibi 50tl değerinde hesap atacağım hatta beklettiğim için biraz daha iyi bir şeyler bulmaya çalışırım. Hesap istemiyorum diyorsanız paranızı tahminen pazar-pazartesi günleri içerisinde hesabınıza geri gönderirim. Dediğim gibi ortada bilerek yapılmış bir şey yok bunu ses kaydında da söyledim size. Ben yaşamasam aynı olayı siz yaşayacaktınız istanbuldan girince ben bunu önlemek için bir şey denedim fakat hata yaptım. Para mı yoksa hesap mı istiyorsunuz bana özel mesaj ile dönüşünüzü yapın.