Phising yönteminini kullanabilmeniz için o hesabın kullanılıyor ve bakılıyor olması lazım ki sizin atacağınız fake sitelere hesapla giriş yapılabilsin. Yabancıların aktif hesaplarını çalıp millete satıyorsunuz. Tabi kimisi şüpheli mail doğrulamasına düşüyor kimisi hesabın ilk maili kullanılarak geri alınıyor. Satacağınız hesabın verseniz dahi geri alınmayacağının garantisi yok ilk sahibi tarafından. Yalanlara doyamadınız gitti.
Bana 1 yıldır para kazandığım işi öğretme istersen? Sen sadece izlersin çünkü yaptıklarımı. Sadece izlediğin için fikir sahibi bilgi sahibi değilsin.. daha 2 gün önce 120k takipçili bir hesaba girdim hikaye görüntülenmesi 1000 felandı? nerede bu aktiflik? where is this activity? hani türkçeden anlamıyorsan. Şüpheli mail doğrulaması diye bir şey yoktur. Arkadaşa hesabı satacağım için benim mail onayımdan çıkardım sallama bir mail koydum. Onu öyle unutup doga düşürünce hesabı geri alamadım. Hesaba bağlı mailide başka bir hesabın kurucusu olarak sattım. Telefonda değiştirdiğim için sattığım kişiyle irtibatım neredeyse imkansız. Bunlar için yemin edebilirim kimseye yalan attığım yok her şey üst üste geldi.
Bana düşmüş hesap asla geri alınamaz kanadanın en ünlü oyuncusu bile acentası ile geri alamadı.. vallahi sallamayı öyle bir seviyor ki bu türk milleti.
Montreal şehrindeki türklerden hala övgüler alıyorum. Çünkü işimi iyi yapıyorum. :D
https://www.google.com/search?q=Jennifer+d%27Occupation+instagram&oq=jen&aqs=chrome.0.69i59l2j69i57j69i59l2j69i60l3.759j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Gidip hakkımdaki haberleri okuyabilirsiniz. Eğer ki benden sonra hesap erişimini kaybeden insanlar olursa x2 olarak geri ödeme yapacağım(şuana kadar olmadı).
Daha da muhattap olmamakla beraber kale almayacağım sizi. Bilgi yoksunluğunuz, cahilliğiniz bir kenara çocuk gibisiniz.