Frankresh adlı üyeden alıntı

Ne kadar boş konuşuyorsunuz. Milletin emeğiyle kasıp veya bot basıp geliştirdiği hesapları çalıp bu insanların emekleri üzerinden para kazanmaya yasal mı diyorsunuz şimdi ? Ne kadar vicdanınıza sığıyor. İnsanlık denen şey sizde hiç mi yok ? Yaptıklarınıza dair bilgim var hem de fazlasıyla. Bilgi bulabilmek de internet aleminde fazlasıyla kolay. Ama gel gelelim neden yapmıyorum ? Ben gece uyuduğumda başımı yastığa huzurlu bir şekilde koyabilmek icin yapmıyorum. Ben kimsenin hakkını yememek için yapmıyorum. Kul hakkı denen bir kavram vardır bilir misiniz ? Azcık o çaldığınız hesaplarla empati yapın azcık. Cidden sizin gibileri görünce insanlığımdan şüphe ediyorum ve üzülüyorum bu kadar mı düştük diye...

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar olurmuş biliyor musunuz? Yok vicdanmış yok hakmış ağzınıza sakız yapmışsınız boş boş konuşuyorsunuz. Arkadaş 2 gün olmadı daha beklemeye başlayalı zaten paramda var fakat paypaldan onaydan düşmesini bekliyorum atacağım parasını. Herkes bilgisini farklı yönlerde kullanıyor, kimisi site yapıp satar kimisi kredi kartı çalar kimisi de ben gibi insanların açıklarından bam küt hesaplarını çekerim :) Sonra hesap sahibi para teklif eder para yollar hesabını geri veririm. Para yollamayıp küfür edenleride burada satarım.
Yaptıklarınıza dair bilgim var hem de fazlasıyla.
Her türlü iddiaya girerim ne yaptığım hakkında zerre bilginiz yok.L Laf altında kalmamak için cevap vermeyi kesin. Yasal veya değil haram helal veya değil sa na ne?