Kuaza adlı üyeden alıntı

autoptimize eklentisini kullanabilirsiniz.

Bence bir temayi yerden yere vurmadan once ne kadar kisinin kullandigina bakin. 80 binden fazla satilan bir temayi hangi akla hizmet bu sekilde kotuluyorsunuz ?

Kendine ozel mobil eklentisi var, mobil gorunumuyle ayni gorunen amp uyumu var. Ozelliklerini saymakla bitmez ama ne kadar kullandiginizi bile soylemeden insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz.

3 yildir belki daha fazla kullaniyorum, siteme giren 10k ziyaretcinin 9,5 i mobil. (amp artisda) siz kotu sonuc aldiysaniz ya tecrubesizliginizden yada iyi optimize yapamadiginizdan almissinizdir.

cache eklentisi, css, js optimize eklentisi varsa cdn hostunuz ile kullanmanizi oneririm. Bunu her tema icin yapin sadece newspaper icin degil.

Ben uzun yillardir newspaper kullanicisiyim ama jannah daki bildirim ozelligi ilgimi cekti. heralde ikinci tercihim bazen degisir, ilkide olabilir jannah i denemek isterdim.

Hocam detaylı yorumların için teşekkür ederim. Benim internet sitem www.antreman.net fitness blog'u olduğu için SEO ve görsellik önemli. Yani çok hızlı olsun ama görsellik yavan olsun diyemiyorum çünkü fitness kategorisinde site tasarımı bile insanı motive etmekte. Son olarak newspaper, jannah ve publisher arasında kaldım ve bugün almam lazım indirimler bitecek. Siteme göz atabilirsen sen de yorumlayabilir misin tema tercihimi? Newspaper'ı auto next post özelliği için beğeniyorum, diğer temalarda bu özellik yok eklentiyle de verimli çalışmıyor. Jannah'taki bildirim özelliğini gördüm ama tercih ettirecek kadar önemli bir özellik midir?