Kuaza adlı üyeden alıntı

autoptimize eklentisini kullanabilirsiniz.

Bence bir temayi yerden yere vurmadan once ne kadar kisinin kullandigina bakin. 80 binden fazla satilan bir temayi hangi akla hizmet bu sekilde kotuluyorsunuz ?

Kendine ozel mobil eklentisi var, mobil gorunumuyle ayni gorunen amp uyumu var. Ozelliklerini saymakla bitmez ama ne kadar kullandiginizi bile soylemeden insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz.

3 yildir belki daha fazla kullaniyorum, siteme giren 10k ziyaretcinin 9,5 i mobil. (amp artisda) siz kotu sonuc aldiysaniz ya tecrubesizliginizden yada iyi optimize yapamadiginizdan almissinizdir.

cache eklentisi, css, js optimize eklentisi varsa cdn hostunuz ile kullanmanizi oneririm. Bunu her tema icin yapin sadece newspaper icin degil.

Ben uzun yillardir newspaper kullanicisiyim ama jannah daki bildirim ozelligi ilgimi cekti. heralde ikinci tercihim bazen degisir, ilkide olabilir jannah i denemek isterdim.

Temayı yerden yere vurmuyorum. Ben tecrübe ettiğim şeyleri aktarmaya çalışıyorum. Sonuçta newspaper bana kazandığı paradan vermiyor, almıyor da boşuna FANBOY'luk yapmanın kimseye getirisi yok. Bir temanın kaç kişi tarafından kullanıldığı o temanın çok hızlı olduğunu göstermez sonuçta mercedes iyi araba yapar ama her evin önünde yok! Gelelim diğer konulara Ngnix, varnish ve pagespeed modu kendim yönetecek kadar cache bilgim var. Burada algı yaratmak ve insanları yanlış yönlendirmek gibi bir amacım yok. Ayrıca çok saçma bir argüman! Şimdi gelelim asıl konuya! 3 yıldır newspaper teması kullanıyorsun öyle mi? 2 ay falan oldu v.10'a geçeli yakında x versiyonu gelecek ve aşağıya bir resim ekliyorum bak bakalım v.9 ile x versiyonu arasında nasıl bir hız değişkliği yapacaklarmış bunu ben söylemiyorum temanın kendi yapımcıları söylüyor.

Temanın ana satış sayfasında da verisyonlar arası yavaşlık zaten resmedilmiş sizde görebilirsiniz :https://themeforest.net/item/newspaper/5489609

daha fazla gereksiz polimik yapmayalım, isteyen istediği temayı alır kendi parası kendi isteği.