Merhaba arkadaşlar, daha önceden birçok yararlı makale paylaştım. Bu makalem de, Instagram da haksız kazanç sağlayan SMM Paneller ve bunlara API hizmeti sunan şahıslardan bahsedeceğim.
Uzun zamandır Instagram takipçi konusun da ağır güncellemeler yapıyor, ve sahte takipçi çekimlerinin önüne geçmeye çalışıyor. En son güncelleme biraz daha ağır oldu, ve Aktif takipçi kasanlar şuanda çok bariz bir şekilde dibe indi. Ve film burada başladı, aşağıyı dikkatli şekilde okuyun ve bilinçlenin.
Şuanda piyasaya sürülen Bot Resimli/Resimsiz, Kaliteli/Kalitesiz hiçbiri farketmez. 1-5 gün içinde veya en uzun 1 hafta içinde hepsi siliniyor. Şuanda piyasaya sürülen hiçbir Bot takipçi eskiden piyasaya sürülen Bot takipçiler gibi kalıcı değil. Program üzerinden açılıp, takipçi diye sizlere kitliyorlar. Hiçbir şekilde kendi şahsınız adına veya Müşterileriniz adına bot takipçi almayın.
Birçok SMM Panel ve sahipleri bunun bilincindeler. Aslında SMM Panel adı altında işlem yapan kişilerin çoğu dahi bunun bilincinde değil, API çektikleri insanlar bunun bilincinde olmasına rağmen hala piyasaya sürmeye devam ediyor. Bu isimleri teker teker burada saymayacagım. Ben elimden geldiği kadar sizleri uyarıyorum. Almayın/Aldırmayın.