-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Merhaba arkadaşlar, daha önceden birçok yararlı makale paylaştım. Bu makalem de, Instagram da haksız kazanç sağlayan SMM Paneller ve bunlara API hizmeti sunan şahıslardan bahsedeceğim.
Uzun zamandır Instagram takipçi konusun da ağır güncellemeler yapıyor, ve sahte takipçi çekimlerinin önüne geçmeye çalışıyor. En son güncelleme biraz daha ağır oldu, ve Aktif takipçi kasanlar şuanda çok bariz bir şekilde dibe indi. Ve film burada başladı, aşağıyı dikkatli şekilde okuyun ve bilinçlenin.
Şuanda piyasaya sürülen Bot Resimli/Resimsiz, Kaliteli/Kalitesiz hiçbiri farketmez. 1-5 gün içinde veya en uzun 1 hafta içinde hepsi siliniyor. Şuanda piyasaya sürülen hiçbir Bot takipçi eskiden piyasaya sürülen Bot takipçiler gibi kalıcı değil. Program üzerinden açılıp, takipçi diye sizlere kitliyorlar. Hiçbir şekilde kendi şahsınız adına veya Müşterileriniz adına bot takipçi almayın.
Birçok SMM Panel ve sahipleri bunun bilincindeler. Aslında SMM Panel adı altında işlem yapan kişilerin çoğu dahi bunun bilincinde değil, API çektikleri insanlar bunun bilincinde olmasına rağmen hala piyasaya sürmeye devam ediyor. Bu isimleri teker teker burada saymayacagım. Ben elimden geldiği kadar sizleri uyarıyorum. Almayın/Aldırmayın.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Doğru söylüyor arkadaş , alacak kişilerin çekiliş yoluyla takipçi almasını öneririm.
2 kişi bu mesajı beğendi.
prestij
Gokbel
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
konu ölmüş tekrar canlandıralım, çok doğru ve isabetli bir tespit insanlar bu konuda bilinçlenmeli.
81137
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
birde çekiliş takipçisi adı altında gerçek takipçi diye satılan olay var tabi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
herkes kendi ekmeginde kardeşim kimse zorla al demiyor işin ehli olanlarda var
SOSYAL MEDYA BAYİSİ
🌏 VİPSMEDYA.COM 🌏
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Geçen forumdan birinden 50 k aldım sadece 300 kişi kaldi. Madem gidecek desene garantili diyorsun 😀 neyse guvenmediginiz yerden almayin