merhaba dostlar,
uzun zamandır hosting firmalarından fazlasıyla yoruldum. bunu bir kaç isim/firma için tümünü suçlamak tabiki uygun olmaz. ancak bunu da mı denesem şunu damı denesem demekle de gitmiyor artık.
ilk zamanlar hosting sorunları oldu devamında vps alayım en azından kendi yönetimimi yapayım dedim, 8 vCPU işlemciili VDS kiraladım diyosunuz ancak kafes mantığı olmadığı için vCPU işlemcisi sürekli yükseklerde meğer şu ucuz vps satanların altından neler çıktı.. (hepsi böyle demiyorum)
sen kalk 8 vCPU dedicated sunucu al sonra bu 8 vCPU yu birden fazla kuruluma böl.
sonra herkez CPU hızı tavanda bizde uygun diye alışveriş yapıyoruz.. e tabi durum böyle olunca bende bir üst seviyeye dedicated sunucuya çıktım. diyceksiniz ki bilgin varmı ?
ben kurumsal bir firmada AD yönetimi ve client destek veriyorum. hobi olarak girdiğim bu sektörde linux işletim sistemi hakkında temel seviye bilgimi daha da geliştirmek adına devam ettirmeye çalışıyorum tabi bunlara ek web tasarımlarda mevcut.
şuan kiraladığım dedicated sunucusu malum dövizin yüksek olması vs derken lisans ücretleri yüksek gelmeye başladı. diyceksiniz ki ne yazılımlar mevcut ? bir hosting firmasının kullandığı tüm yazılımlar mevcut.
Cpanel
Litespeed
Softaculous
CloudLinux
Sisteme ait donanımlar ise
Intel Xeon E3-1275v5
64GB DDR4 RAM
2x512GB NVMe Disk
e haliyle zamanla ağır geliyor ücretleri tek başına olunca.. bende bir fikir üreterek bunu benim gibi bir demosunu barındırmak, mikro sitelerinde geliştirmeler yapmak için hosting sıkıntısı yaşayan arkadaşlar için bir domain alıp birde formaliteden whmcs kurulumu yaptım. bu tarz isteği olan arkadaşlar için en azından değerlendirebilsin istedim. bunun ortaklık yanı nerde diye sorarsanız eğer; bu ücretsiz verilen paketler gerçekten mikro siteler için. ben ise kullandığım sunucunun yanında bir hosting olarak düşünmeyin de alan paylaşımı gibi kullanmak üzere giderleri belli tutarlar eşliğinde birlikte bu sunucuyu kullanmak istiyorum. mikro free host olarak kullanabilceğiniz alanı aşağıda belirtiyorum.(kötüye kullanım olmazsa eğer güzel bir paylaşım olucağı düşüncesindeyim) ve konu hakkında görüşlerinizi almak istiyorum zaman ayırdığınız için teşekkür ederim
https://www.turkfreehost.com