Sitede konu açmıştım zaten adsense ile ilgili. Google'ın bir zaafiyetini buldum arkadaşlar. Bildirmeyeceğim, zaten bildirmek istesem de nereye bildireceğim hakkında zerre bilgim yok. O yüzden kullanacağım.
Not: Google hesabı incelemeye kaldı fakat inceleme sürecini başarılı bir şekilde geçirdim ve bugün hesabım incelemeden kalkarak bakiyeme 77TL eklendi. Bu 77TL bakiye için yaklaşık 2 saat uğraştım. Diğer ki günlerde 45 dakika uğraştım. Yaklaşık 5 gün uğraştıktan sonra bu zaafiyet başarılı bir şekilde sonuç vererek bana 77TL kazandırdı.
https://i.hizliresim.com/dLAyDr.png
Edit: Zamanında ***'un davetiye sisteminde bulduğum açıkla foruma davetiyesiz kayıt olmuştum fakat banlanmıştım forumdan bunu bildirince. Google'da aynısını yapar :)
Edit: Aradan 1 2 hafta geçtikten sonra tekrar 3 gece tıklama yapacağım. Tahminim 600 700TL.
Edit2: Google'ın bu tarz şeylerde yapabilecekleri sınırlıdır. Ben reklam oturumunu başarılı olarak gösteriyorum, şüphe duyacağı tek şey sitenin hitinin artması veya azalmasıdır. O yüzden her gün yapmak gerekiyor.
Not: Bu işlemlerden sonra şimdi baktım sitenin sırası bile yukarı taşınmış :)