-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhabalar arkdaşlar beğendiğim bir domain var ama 16 harfli bazı kaynaklarda ve godadyde max 15 harf olması iyidir diyor sizce sorun olurmu kelimenin aranma hacmi gayet yüksek ve rekabeti düşük.
📍Google Haritalar Pin Backlink✅Harita Maps SEO📍LOCAL SEO
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
SEO Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
I** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Domainin uzunluğunun yada kısa olmasının size bir zararı yoktur anahtar kelimenize uygun yada keywords ise gayet sağlıklı ve kalitelidir
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Direkt girişler ve (marka olma) bilinirlikten taviz vermiş olursunuz. Google, SEO açısından bir dezavantaj veriyor mu bilmiyorum. Yoksa bile ilerde olmayacağının garantisi yok. Arama sonuçlarında çok uzun domainlere eskisi kadar rastlamıyoruz. Yavaş bir temizlik var gibi (şahsi görüşüm)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Mfa adlı üyeden alıntı
Direkt girişler ve (marka olma) bilinirlikten taviz vermiş olursunuz. Google, SEO açısından bir dezavantaj veriyor mu bilmiyorum. Yoksa bile ilerde olmayacağının garantisi yok. Arama sonuçlarında çok uzun domainlere eskisi kadar rastlamıyoruz. Yavaş bir temizlik var gibi (şahsi görüşüm)
DemirbasAjans adlı üyeden alıntı
Domainin uzunluğunun yada kısa olmasının size bir zararı yoktur anahtar kelimenize uygun yada keywords ise gayet sağlıklı ve kalitelidir
Keyword anlamında 6 keyword barındırıyor
Mesela
1 xyz 2xy 3yz 3x ..... Böyle 6 kelime çıkıyor hepsine baktım aranma hacmi hesaplarımın üstünde çıktı ve aldım şuan xenforo kurulum yaptım 2 güne biter inşallah 😊
Değerli yorumlarınız için teşekkürler ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
📍Google Haritalar Pin Backlink✅Harita Maps SEO📍LOCAL SEO