-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ücretsiz hosting vermek yasak mı ?
Forum iletişiminden ve mod. ler ile iletişime geçtim cevap alamadım.
Açtığım konu sorgusuz sualsiz silindi. İyilik yapmak yasak mı ?
Sildiğiniz konu hakkında konu sahibine bilgi vermelisiniz.
En azından yanlış mı, kural dışı bir şey yaptık onu bilmek adına..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebCoder
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Merhaba dostum vergi levhasiz sponsor olunmaz xx kişisinin veri güvenliğini sağlamak amaciyla bu tür konulara bazı forumlarda oldugu gibi izin vermezler
Zaten free host veren firmalar var forumda çayır cayır ama muhatapları var en azından veri güvenliği var en azından anlatabildim mi ?
Burda her ne kadar iyi niyetle de o olsan bir okadar Artniyetli insanlar var iyi forumlar ..
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Belirttiğiniz maddelerin hiç birine katılmıyorum konu ile pek ilgisi de yok ama. Anladım.. "Kapitalist sistem." Konuyu uzatmıyorum ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sizin bağdaştırmamanız daha komik bence, hatta düşündürücü. Konuyu bilmeden yorum yapmanız yüzünden de olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İyilik adına sağlamış olduğunuz hizmetin konu başlığına geçen gün denk gelmiştim. Hocam iyi niyetinizin yönetimde bizde farkındayız velhasıl herkesin aklına “ya?” Sorusu takılır. Sizin iyi niyetinize olan yoğun talebi gören diğer kötü niyetli kişilerde aynı girişimde bulunur ve olumsuz sonuçlar doğurabilir. İyi niyetin suistimal edilmemesi adına yasal ve resmilik harici her şey kabul edilmemesi kötü niyetli insanlara da göz dağı verir. Her iki tarafta haklı aslına bakarsanız ancak burada devlet yönetim. Yönetimin dışına çıkamayız.
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Üyelerimizin güvenliği için izin vermiyoruz. Sizi tanımıyoruz, vergi levhanız var mı, kurumsal olarak mı iş yapıyorsunuz bilmiyoruz. Belkide ücretsiz hosting bahanesiyle insanların scriptlerini çalmak gibi bir niyetiniz var. Nereden bilebiliriz? Ya da ilk başta ücretsiz deyip daha sonra üyelerimizin verilerine karşılık hosting satacaksınız. Bilmiyoruz. Ya da amacınız reklam. Onu da bilmiyoruz.
Yani kısacası, hayır ücretsiz de olsa burada hosting dağıtamazsınız.
2 kişi bu mesajı beğendi.