Genellikle kural dışı konular veya üyenin ticaretini etkileyen bir konu silindiğinde mutlaka haber veriliyor. Fakat bazı konular açık ve net bir şekilde kabul edilmediği zaman haber verilmeme durumu da olabiliyor. Gözden kaçan konular olursa şikayet üzerine işlem yapılıyor. Sizin silinen konunuzu ele alacak olursak,


    [*]Satış yapmıyor olsanız bile vergi levhasız olduğu için bilmeyen (veya yeni başlamış acemi) bir kullanıcı kaynak limitini aştığı zaman sitesi kapatıldığında veya veri kaybı gibi sorunlarda muhattap bulabilmesi, hakkını arayabilmesi adına site barındırma hizmetini firmadan satın alması daha sağlıklı olacaktır.
    [*]Yine siz bunu amaçladınız demiyorum fakat ilk yıl ücretsiz sunup sonraki yıllar ücret talep ederek kötü niyetli kullanımının önüne geçmek.
    [*]Pek çok kişinin satın aldığı reseller gibi hizmetleri yeniden dağıtarak mevcut rekabet şartlarına zarar vermesi. Örneğin forumda 50 farklı üyenin kendi resellerini ücretsiz dağıtması tabiki büyük firmaları etkilemez ama yeni kurulmuş hosting firmalarını göz önüne alınca rekabet ortamını önemli ölçüde etkileyecektir.
    [*]Diğer yasal durumlardan kaynaklı olarak yaşanabilecek sorunlar.


Bunlardan biri veya birkaçı sebebiyle konunuz silinmiş olabilir. Bırakalım hosting işlerini hosting firmaları yapsın. :) Hosting satın alırken bütçe anlamında sorun yaşayan arkadaşlara zaten hosting firmaları ilk yıl için sponsor olabiliyor. Geçmişten beri pek çok örneği mevcut bu durumun.

İyi forumlar.