-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ekonomi
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteniz çok yeni. Ayrıca ingilizce siteye google'dan hit almak artık çok zor. Sitenizin çok sağlam backlinkleri olması lazım google dan hit almak için. İngilizce forum sitelerinde sitenizi tanıtmak fayda sağlayacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Up, :( yok mu ingilizce sitesinden backlink verecek arkadaşlar :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben de ingilizce site açmayı düşünüyorum ancak burayı okuyunca biraz karamsarlığa düştüm ocaktan beri bir değişiklik olmadı mı organik ziyaretçilerde?
https://ilgincenteresan.blogspot.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci - Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam siteniz google tarafından spam'a alınmış, geçmiş olsun.
CREATIF GRAPHICS INC. | E-Spor Forma Tasarımları, E-Spor Ürünleri ve Kurumsal Grafik Tasarımları
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
spama alındığını nereden nasıl sorguluyorsunuz? neden spama alınmış olabilir
https://ilgincenteresan.blogspot.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Yine herkes farklı telden çalmış. Bilgin yoksa yorum yapmayacaksın arkadaş. Eğer direkt Türkçe’ye çevirip yayınladıysanız geçmiş olsun çünkü artık Google farklı dillerde olan makalelerin de özgünlüğünü kontrol edebiliyor. Özgünlük testinde kaldıysanız ve bir çok makalede aynısını yaptıysanız zaten yapabileceğiniz pek bir şey kalmamış, siteniz spam’e düşmüş olabilir.
Google’dan indexlerinizi sorgulayın. Tüm yazılarınız yayınlanmış mı ona bakın. Bunun yanında yazdığınız makalelerde kaçıncı sırada, hangi sayfadasınız bunu bulun.
Eğer gerilerdeydeniz örnek 2. sayfalardaysanız ve ilk sayfada ziyaretçi bilgi açlığını gideriyorsa ikinci sayfada sizin sitenize tıklaması için hiçbir neren yok.
Bunun yanında sizin üzerinizdeki sitelerdeki konular sizin yazınızdan daha kötü veya alakasızsa otoritenizi kaybetmişsiniz demektir. Bu durumda yerinizde olsam daha fazla uğraşmazdım.