-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamlar.
Böyle bir soruyu özelden sorabilirdim fakat cevap alamadım malesef :) Yabancı dilde bir site açmak istiyorum, haliyle hit için yurtdışında konuşlandırılması gerekiyormuş. (Öyle dendi)
Hostgator dan almayı düşünüyorum. 2-3 farklı kartı reddetti sonradan öğrendim ki 000000 zip kodu geçerli değilmiş :) Sanırım 75 222 tarzı birşey girmek gerekiyor Billing Address kısmına.
Peki internetten rastgele gerçek adres üreten siteler var burada ki adresi mi kullanmak gerekir ? Telefonu es kaza birine yönlendirmek istemiyorum fakat benim teli kabul eder mi ? Onlarda 053 ile değil 780 ile başlıyormuş.
Tamamıyla sallasak ileride sorun yaratır mı ? Gerçek tel no ile denemek isterim fakat adreslerle alakası yok da sitenin kendi ayarlarında mı yabancı lokasyon seçmek gerekiyor ? Ona göre adres giricem 2-3 gündür ödeme kısmında bekliyor hosting yok mu bilen ?
Hep daha ileriye!
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hcaom host gator sizden kimlik bilgilerinizi doğrulamaya kadar binlerce talepte bulunacak. İngilizceniz varsa 1and1 deneyin veya godaddy candır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
dvrmkcn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrencı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Ben zamanında salladigim olmuştu sorun yaşadin mi dersen sorun yaşamadım ama sadece 2 ay yabancı hosting kullandım 1und1 kullanmıştım
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Domaini IHS gibi yerli bir firmadan al, host için bütçe varsa Digitalocean öneririm.
Siteye ağırlıklı hangi ülkeden girilecekse ona uygun lokasyonu kendin belirleyebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hocam, eğer ücret sıkıntı olmayacaksa, sen 1and1 veya godaddy'le düşünmeden çalış. 1and1 ilk doğrulama adımlarında telefonla arıyorlar sadece.
Ancak yurt dışı için en uygun olanlar kendimde bizzat tecrübe ettim, bu ikisi diye düşünüyorum.
Son olarak HostGator kullandığım bir tecrübemde, hemen hemen ayda bir siteleri kapatıyor ne oldu diyorsun, doğrulama yapılacak diyor, işlemleri tamamlıyorum yeniden açıyor tekrar kapatıp doğrulama istiyor. Bu bahsettiğimde fi tarihi değil 2019'da başıma gelen.
1and1'da bir dedicated sunucumuz var( 0 sıkıntı )
Godaddy, kendimin ve müşterilerimin siteleri sıkıntı yaşamadım daha
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
GoDaddy'den devam edelim. Paket önerisi için pm atıyorum hocam. Konu kapanabilir, teşekkürler
Hep daha ileriye!