contentwriter Digitalocean birçok soru soruyodu veya senelik gibi bir ödeme alıyodu tam hatırlamıyorum elemek zorunda kaldım.

Domain içinde olduğu için ve ücretsiz olduğu için (ki site içinde görünecek) sağlam olur diye düşündüm.

dvrmkcn teşekkürler.

MediaRaizo Hostagator da yabancı fakat bunun dışında ne gibi sorun çıkartır ? İngilizce var fakat godaddy parasına değer mi ? Ben de genel olarak seviyorum tabi. 1and1 bakıyorum şimdi.

Godaddy ayrıca seo hizmeti veriyomuş, lokasyon seçilebilir durumda mı ? Domain olarak da hosting olarak da iyi midir ? Website Builder ile mi almalı, paket önerisi ?

Gene karıştı ortalık :) Önemli olan digi mi host mu deyince yabancı firma olması diyolardı. Ki güzelnet basit gördüm GoDaddy temiz ama boştu - ihs favori :) Gator denemek isterim, aylık ödeme alması da ayrı güzellik. GoDaddy 1000 liraya verdiği hizmeti diğerleri 500 liraya veriyo

EDIT: İsabet oldu sanırım gene ödeme kabul etmedi, sadece tel no orjinal ve tr bazlı idi. Gatorla daha fazla uğraşamam zaten 4 farklı kart reddetti :) GoDaddy online ! Paket önerisi ?