sworks cloudflarede yapılandırma sonrasında bu süreye ulaşanlar var onları örnek verdim hocam. Redis + cloudflare + litespeed yapılandırmalarıyla bu hızlara varmışlar.
Quic daha önce denemeye çalıştım ama kurulumu yapmamıştım. DNS işleri bide yayılmasını beklemek filan. Şuan eskiye nazaran daha iyi gibi, söylemleri o yönde. Bu arada ücretli sürüme geçilse bile ücretsiz bir plan koymaya karar vermişler. Kotalı olacakmış ama litespeed kullananlara ekstra kota verilecekmis. Şuanda 20 GB kota ilerde de benzer olur herhalde. Altyapı olarak Amazon aws kullanıyorlar. Cacheye aldığında hız hiç görmediğim kadar hızlı. 100 ms html yüklenmesini gördüm. Bunun nerdeyse tamamı SSL ayrıştırmasıydı tabi :)
Fakat ne kadar önbelleğe alıyor bilmiyorum. Süreyi nereden ayarlıcaz onu da biraz kurcalamam gerekecek gibi. Üst üste testlerde toplam yüklenme 400-500 MS civarında bütün sayfa. Ttfb 20-30 MS gördüm. Ama çabuk siliyor önbelleği herhalde. Biraz bekleyip test edince miss yanıtı döndürüyor. O zaman da 5-10 MS de yüklenen statik dosyalar 300-400 MS ye çıkıyor. Statiklerin ömrünü arttırmam lazım.