Bakkalımızın sizlere daha iyi hizmet vermesi için bu gece saat 1'de sunucu taşıma işlemleri başlayacaktır, DNS oturması falan derken 1 gün erişim sağlayamayabilirsiniz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz, herşey sizler için :)



Merhaba arkadaşlar, dün L&M blog sitesi için domain önerileri için konu açmıştım herneyse, Hakan'da (GsliKahraman) www.erdalbakkal.tk domaini varmış çok sevindim buna yani beleş olmasına rağmen bile çok sevindim :D Herneyse gece 2-3 gibi kurduk sabah index almış çok sevindik. Bu site benim en çok hevesle yaptığım iş diyebilirim. Çünkü rüyamda bile bu diziyi görüyorum hergün 2-3 bölüm tekrar izliyorum sıkılmadan falan öyle yani. İnşallah kalıcı olacak, çünkü bu blogta yazı biçimimiz çok farklı :) Örneğin, ilk yazı olan Leyla ile Mecnun 3.Sezon Fragmanı bu yazıda Erdal tarzı yazdım diğer yazarlarda istedikleri karakterler ile yazacaklar ama bazı yazıları normal olarak yazacağız. Tema bence sade ve şık, Türkçeleştirmesini dizideki repliklere göre yaptık ve devam ediyoruz güzel bir blog oldu bence takip etmenizi öneririm.

Kuruluşu yazdım ama neler olacak onları yazmadım :D Blogumuzda, son dakika diziden haberler, komik ve tutulan sahneler, yeni bölüm fragmanları ve diziden fotoğraflar / kamera arkası olacak :)

Site Adresi : http://www.erdalbakkal.tk/
İlk yazımız : http://www.erdalbakkal.tk/merhaba-dunya-2/

Sitemiz hakkında tüm görüş ve önerilerinizi bekliyoruz :)

İyi forumlar..