Rootz
Rootzilla
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar.
Sunucu yönetimine yeni başladım. Acemiliği atlatmak için kişisel internet sitemi yayınladığım bir VDS paketi satın aldım. Plesk kurulumu yaptım ve yapılandırdım. Yaklaşık 1 aydır Trial lisanslar ile sorunsuz kullanıyorum ancak aklıma takılan bir sorun var. Bu trial lisans ile daha ne kadar kullanabilirim belli değil. Sunucu IP'sine kısıtlama gelirse dosyaları bile alamadan ortada kalırım.
Cyberpanel veya Fastpanel ile yeniden yapılandırıp temiz bir şekilde kullanmak istiyorum. Hem kaynak tüketimi de çok az gibi görünüyor her iki panelde de. Panelsiz kullanım ne yazık ki yapamam henüz acemi olduğum için arayüz sunan paneller daha kullanışlı oluyor.
Sizlerin de yorumunu almak istedim, buna göre akşam yeniden yapılandıracağım. Şimdiden teşekkürler.
alperi
alperperi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgiişlem
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
VDS paketinizin özelliklerini yazarsanız daha iyi olur
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Plesk trial olarak 2 yıl oldu, mail atın veriyorlar yeni key hatta sitedende her bitimde alınabiliyor. Bence Plesk devam.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Bilgi Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben cyberPanel kullanıyorum. Memnunum. Litespeed'i desteklemesi büyük bir ayrıcalık. Üstelik çok hafif bir yönetim paneli. Kurulumu da uğraştırmıyor. Tek bir kod satırı girerek url teslim olarak alabiliyorsunuz.
Bence cyberpanel kullanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Plesk trial devam edin ama pleskin de cpanel gibi bir politikaya geçişi söz konusu olursa ortada kalmamak için her zaman yandex dropbox vb sistemlere sitenizi yedekleyin ;)
Sunucu patlasa da pek umrunuzda olmaz :D
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...