Satış yapmak isteyene yardımcı olabilirim. Ürünlerini satmak isteyenler küçük komisyonlarla mağazam üzerinden satışını yapabilir. İletişime geçebilirsiniz, fakat şunu unutmayın ki sanıldığı kadar kolay değil. Örnek: Bebek Giyim kategorisini düşünelim, bebek alt üst takım satıyorsunuz ve fiyatı 30 ₺ ücretsiz kargo. Kargo ücretsiz olmadığında genelde satın almıyorlar. Komisyon + Kargo Ücreti + Satış pazarlama giderleri düşüldüğünde net 17 ₺ kalıyor elinize. Yani siz bu elbiseyi 10 ₺ ye almalısınız ki kar edebilesiniz. 50 ₺ ye satılan üründen 32 ₺ kalıyor mesela. Daha bitmedi yıl sonunda kazandığınız paradan %20 gelir vergisi ödeyeceksiniz. Fakat tüm bunlara rağmen ciddi para kazanabilenler var, 50 ₺ ye sattığınız ürünü 25 ₺ den fazlaya almayacaksınız ve günde o üründen 5 tane satmaya bakacaksınız ve bunun gibi 10 çeşit olduğunda düzenli bir geliriniz olur.
Ayrıca şunu da belirtmem gerek diye düşünüyorum çünkü benim yaştaki kişilerin hepsinin aklına aynı şeyler geliyor. Alibaba.com üzerinden çok ucuza mal buldum bunları getiririm n11.com da satarım bir arkadaşım böyle söyledi. Ne kadarlık alım yapacaksın dediğimde 600 ₺ lik dedi. Sadece gümrük müşavirine yetmez 600 ₺ bu kadar küçük paralarla girerseniz toz olur gidersiniz. 70 - 80 bin lira paranız yoksa Alibaba.com unutun.