Mrtcn bunların bir çoğunu okudum hocam daha önce. Tekrar okuyup pekistiricem inşallah teşekkürler. Benim problemim şu, yapmak istediğim şeyi birebir anlatan bir kaynak yok. Yani ya daha önce yapılmamış, ya yapılması mümkün değil veya yapanlar var ama kaynak hazırlamamışlar. İngilizcem maalesef yok. Translate kullanıyorum zaten dilleri de ağır olunca anlamak güçleşiyor. En verimli yolu arıyorum. Ve genelde hazırlanan kaynaklar birbirinin kopyası, 100 site aynı içeriği döndürüp duruyor.

Şimdi cf nin mantığı ns kayıtlarını yönlendirip ana domainin proxysini açıp kullanmak. Ama ben dinamik önbellek için quic cloud kullanıyorum. Önceki konularda da açtım. (Yayınlanan sitede değil test sitesinde) işte bazı eksikliklerden dolayı sadece resimleri cf den çekmek istiyorum. Bunu yayınlanmış sitede de cf uzerine yönlendirmeden yapmayı düşünüyorum.

Şuan yaptığım şey, site.com ns leri cloudflarede ve only DNS şeklinde proxy kapalı. A kaydını silip cname kaydiyla quic.cloud a yönlendirdim.

Sonra cdn.site.com şeklinde bir cname oluşturup site.com değerini verdim. Bunun proxysini açtım.

Cdn enabler kurup resimleri cdn.site.com şeklinde yeniden yazdırdım.

Litespeed cache üzerinde quic.cloud apisi aktif aynı şekilde normal cdn ayarlarından da resimleri cdn.site.com şekilde ayarladım.

Resim urlleri yeniden yazıldı orada sorun yok ama 404 döndürüyor. Şimdi bunun sebebi nedir anlamadim. Ana domain proxy üzerinden gitmediği için mi oluyor bu? Bunun bir çözümü yok mu?