Merhaba, uzun zaman önce ortağım olan @PEKSEN; 'e bir projem için yazılım yaptırmıştım. Yazılımı şuanlık kullanmıyorum ve satışa çıkarmayı düşündüm.
Yazılımın amacından kısaca bahsedeyim. Bildiğiniz üzere instagram takipçi hilesi siteleri var bu siteler kredi usulü çalışmakta. Bu siteler bizim sistemimize site link - kredi miktarı ve açıklamalarını yolluyorlar;
[CENTER]

Bize talep yollayan siteler kendi sitelerine bizim verdiğimiz footer linkini ekliyorlar ve bu şekilde sistem karşılıklı işliyor. Biz onların tanıtımını onlar da bizim tanıtımımızı yapıyorlar. Sistem de 3 farklı rol vardır
- Onay Bekliyor
- Normal Site
- V.I.P Site

VIP Siteler her zaman en üstte durmaktadır. Normal siteler ise bir aşağısında random şekilde listelenmektedir.

Sistem Özellikleri;
- Tam yönetim Paneli
- Site Güncelleme / Ekleme / Silme
- Yönetici Ekleme / Silme
- Reklam Ekleme / Silme / Güncelleme / Eklenen Tarihi Görme (Alan kişilere 1 - 2 güne güncelleme ücretsiz verilecektir)
- Site Ayarları Güncelleme
- Sınırsız Renk Seçenekli Admin paneli (Kendiniz ayarlayabiliyorsunuz yönetim panelinden.)
- Siteleri Listeleyebilme
- Yöneticileri Listeleyebilme.
- Talep geldiği taktirde güncellemelerle bir çok extra eklenecektir.

Sistemi sadece instagram takipçi sistemi olarak düşünmeyin. PVP server listesinede çevirebilirsiniz.

Bu yazılımın fiyatı 50 TL'dir
Ödeme Yolları;
Enpara - Yapıkredi - Vakıfbank.
Demo Olarak Ortağımın Sitesini Ekliyorum;
Front-End Demo
Back-End Demo
yunus@mail.com - admin

[/CENTER]