Lucian
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Güzel hosting'de bir adet hostingim var wordpress kurulu. Fakat günde en az 5 kez veritabani hatasi aliyorum ve her bir hata 10-15 dakika suruyor, siteme giren bir kac arkadas da bana ss'ini gonderdi ulasamadigina dair. Destege yazdigimda hosting kaynakli problem yok diyorlar fakat bu tür hatalar sürekli kendi kendine oluyor. Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan yazarsa cok sevinirim.
Error establishing a database connection
hata bu. wordpress'in aciklamasinda "veritabani sunucusu calismiyor olabilir" yaziyor ama hosting ekibi boyle bir seyin olmadigini soyluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
"Guzelhosting de bir adet sunucum var" demişsin sunucu yönetimi senin sorumluluğunda o zaman, guzel.net.tr bu konuda ne yapabilir ki.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Software by BigCoder
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Lucian Genelde, anlık yüksek trafik, bozuk dosyalar ya da eklentilerden kaynakmaktadır.
buradaki olası sorunları ve çözümleri deneyin.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu gün benimde bi kaç sitem sorun verdi tekrar açıldı. Yavaş yavaş önemli sitelerimi almaya başladım. Şu sorun oldu bu soruldu elimizden geleni yapıyoruz. Usandırdılar artık.
Ctrl+C
Lucian
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam bir de ölümüne savunanlar yok mu "sizin hatanız, bilmiyorsunuz suçluyorsunuz" gibisinden. bir kaç saat önce ticket'a cevap verdiler hatanın onlardan dolayı olduğunu kabul ettiler. fakat bilmiyorum yine olacak mı aynı hata.
s1b3r
Asker yolcusu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
o kadar hosting firması değiştirdim. Son firmam olan guzel hosting firması kesinlikle kusursuz bir firma. Çökme gibi bir şey yaşamıyorum ben. 7 sitemde çatır çatır çalışıyor. Destek sistemi bilgili
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Bu konuyu buraya açmadan önce Güzelhostinge ticket açıp durumun sebebini sorsaydınız bence daha mesnetli cevap alabilirdiniz. Kaldı ki kendileri de foruma üye GuzelNetTr
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital İşler
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
benzer sorunu ben de yaşadım. 1 gün siteye girilemedi yavaşlıktan. 5 dk sürüyordu açılış düşünün. Tam 28 saat uğraştıktan sonra bir şeyler yaptılar ve eskiye döndü. Güzel hostingi ççok seviyorum, 5 sitem var ve 3 yıldır müşterileriyim. Ama bu tarz sorunlar çok oluyor. Hatta tam da şu an bunla ilgili bir başlık açacaktım ki bu başlığı gördüm.
www.stratejiksozluk.com